J. Lopez ir J. Batemanas pakviesti tapti JAV Kino akademijos nariais

Holivudo žvaigždės Jennifer Lopez, Jasonas Batemanas, Josephas Gordonas-Levittas ir Rosario Dawson buvo tarp 276 asmenų, pakviestų šiais metais tapti naujais JAV Kino meno ir mokslo akademijos nariais.

Jasonas Schwartzmanas, Milla Jovovich  ir Lucy Liu  taip pat tapo šios garbės sulaukusiais aktoriais, o iš režisierių stovyklos buvo pakviestas filmo „Sunokusios pamergės“ (Bridesmaids) kūrėjas Paulas Feigas (Polas Feigas), komiškos kino trilogijos „Pagirios“ (The Hangover) kūrėjas Toddas Phillipsas, kino dramos „Gėda“  autorius Steve'as McQueenas ir Bejaminas Zeitlinas, sukūręs filmą „Pabaisos iš laukinių pietų“.

Scenaristų kategorijoje buvo įrašyta televizijos serialo „Merginos“ (Girls) kūrėja Lena Dunham bei prancūzė aktorė Julie Delpy (Žiulis Delpi), o soul muzikos superžvaigždė Prince'as (Prinsas) buvo įvardytas tarp muzikos veikėjų.

Kino akademijos prezidentas Hawkas Kochas (Hokas Kochas) sakė: „Šie asmenys yra tarp geriausių šiandienos kino kūrėjų. Jų talentas ir kūrybingumas užbūrė žiūrovus visame pasaulyje, aš didžiuojuosi galėdamas pasveikinti kiekvieną iš jų Akademijoje.“

Tarp pakviestųjų į Kino akademijos narius buvo aktoriai Chrisas Tuckeris, Danny Trejo, Emily Mortimer , Paula Patton ir Jackas Hustonas. Jeigu jie priims šį pasiūlymą, kartu su kitais Kino akademijos nariai turės balsuoti rinkdami 2014 metų ir vėlesnius „Oskarų“ laureatus.

Nudžiugęs dėl šios svarbios žinios, J.Gordonas-Levittas parašė socialiniame tinkle „Twitter“: „Tikra garbė. Ačiū!“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių