„Geriausias pasaulyje darbas“ pasirodė ne toks jau ir geras

„Geriausią pasaulyje darbą“ gavęs britas po trejų metų papasakojo, kad gyvenimas Australijai priklausančioje Hamiltono saloje prie Didžiojo barjerinio rifo ne buvo jau toks smagus, skelbia Britanijos spauda.

Benas Sautholas (Ben Southall) šešis mėnesius gyveno prabangioje viloje ir turėjo vaikščioti po salą, nardyti ir daryti begalę kitokių dalykų. Vyras taip pat turėjo viską aprašinėti savo internetiniame dienoraštyje ir kartą per savaitę atnaujinti nuotraukų ir vaizdo įrašų galeriją. Už tai jam buvo sumokėta 150 tūkst. JAV dolerių.

Beno darbo diena buvo labai įtempta, nes jam teko lankytis daugelyje naujų vietų, o vėliau jas aprašinėti. „Konkursą reikėjo pavadinti „labiausiai įtemptas darbas pasaulyje“, – juokavo B. Sautholas.

„Geriausias darbas pasaulyje“ pasirodė ne tik įtemptas, bet ir pavojingas. Benui plaukiojant vandens motociklu jam įgėlė viena pavojingiausių pasaulyje medūzų, nuo kurios įgėlimo net galima mirti. Britas kelias dienas išgulėjo lovoje.

Įtemptas „geriausio pasaulyje darbo“ grafikas neigiamai paveikė ir vyro asmeninį gyvenimą. Jį paliko draugė. Tačiau vėliau Benas susipažino su žavia australe, su kuria lapkritį ketina tuoktis.

Nepaisant visų sunkumų, Benas mano, kad ši patirtis jam buvo labai naudinga, nes jis ne tik išmoko ir patyrė daug naujų dalykų, bet ir surado savo meilę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ismintis

ismintis portretas
Geriausias planetoje darbas yra nieko neveikti, o po to - puikiai pailseti...

.

. portretas
Ot durnius. Dar skundžiasi.

pasiulymas

pasiulymas portretas
galetu pasistazuot Uspackicho agurku fabrike menesi ir tikiu pakeis savo nuomone.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių