Biuro gražuolės konkurse aktyvesnės kaunietės

Pirmadienį prasidėjęs konkursas „Biuro gražuolė 2009“ sulaukė pirmųjų dalyvių nuotraukų. Pagrindinis dalyvaujančiųjų motyvas - noras išbandyti save.

„Tiesiog nusprendžiau išbandyti savo jėgas. Visuomet norėjosi sudalyvauti panašiame konkurse, tačiau jie dažniausiai būna labai lėkšti. O šis, mano manymu, puiki proga padoriai pasireikšti“, - sakė Viktorija Venskūnienė, UAB „AVSC Capital“ vadybininkė.

Kai kurios dalyvės prisistatydamos nevengia ir papokštauti.

„Kolegos privertė“, - šypsodamasi savo dalyvavimo motyvus aiškino Rasvydė Gustaitė, UAB „Baltic Software Solutions“ administratorė, sulaukusi didžiausio interneto komentatorių dėmesio.

„Jaučiame didelį susidomėjimą, gauname daug klausimų apie konkursą, tad galima numanyti, jog didžiausio dalyvių antplūdžio, kaip ir praeitais metais, sulauksime paskutinėmis dienomis“, - pastebėjo konkurso organizuojančio verslo naujienų portalo Verslosavaite.lt vyr. redaktorius Nerijus Budrys.

Pirmiausia konkurse suskubo dalyvauti Kauno įmonių darbuotojos - su jomis konkuruoja vos viena vilnietė. Pasak konkurso organizatorių, praeitais metais tarp pirmųjų dalyvių taip pat daugiausia buvo kauniečių, tačiau netrukus jas aplenkė sostinėje dirbančios moterys.

Netrūksta ir norinčių konkurso dalyves pamaloninti prizais. Jau prasidėjus konkursui prie rėmėjų prisijungė mokymų bendrovė „Count Line“, kuri konkurso laureatėms skirs CD „Raštvedyba“ ir nuolaidų kuponus seminarams.

Tuo tarpu komisijos narė, įvaizdžio formuotoja Liubovė Čaplikienė nutarė įsteigti tris prizus originaliausioms konkurso dalyvėms.

Konkurso nugalėtojai atiteks 1000 litų čekis, už kurį tinklalapyje LaisvalaikioDovanos.lt ji iš daugybės originalių pasiūlymų galės išsirinkti sau labiausiai patinkančią dovaną: nuo SPA savaitgalio dviems Druskininkuose iki akrobatinio skrydžio sklandytuvu.

Nugalėtojos įmonei atiteks nemokamos reklamos už 9000 litų: už 5000 litų portale Verslosavaite.lt ir už 4000 litų savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Konkurso laureačių lauks ir kitų rėmėjų prizai: leidyklos „Eugrimas“ knygos, el. parduotuvės Fixidejos.lt papuošalai ir žurnalo „Biuro administravimas“ metinė prenumerata.

Nugalėtoja paaiškės susumavus portale balsavusių Verslosavaite.lt skaitytojų ir komisijos narių balsus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių