Besilaukianti manekenė M.Kerr nuoga pozavo žurnalui

Australijos supermanekenė Miranda Kerr, kuri septintą mėnesį laukiasi, pasekė aktorės Demi Moore bei dainininkės Britney Spears pėdomis ir nuoga pozavo JAV mados žurnalui "W".

M.Kerr drąsiai nusimetė drabužius ir pozavo garsiam prancūzų mados fotografui Patrickui Demarchelier. Nespalvotos supermanekenės nuotraukos, kuriose ji įamžinta švelniai glostanti savo pūpsantį pilvuką, papuoš žurnalo "W" numerį, skirtą šeimai.

"Man šeima yra gyvenimas", - cituoja žurnalas 27 metų M.Kerr. - Sprendimas ją sukurti tikrai nebuvo sudėtingas".

Australų gražuolė, kuri liepą po vos mėnesį trukusių sužadėtuvių slapta ištekėjo už Holivudo aktoriaus Orlando Bloomo, poros pirmagimio turėtų susilaukti ateinančių metų pradžioje.

Kaip sakė M.Kerr, ji su vyru pageidavo iš anksto nežinoti būsimo kūdikio lyties. "Mums tai bus staigmena", - sakė ji žurnalui.

Pasak M.Kerr, ji laiminga galėdama padaryti pertrauką karjeroje ir turi nemažai rimtų ateities planų, susijusių su namais.

"Mano karjera buvo puiki, tačiau ji nėra mano gyvenimas. Nejaučiu spaudimo grįžti į darbą", - sakė ji.

"Mano tikslas - hamakas, daržovių lysvės ir saulės energiją naudojantis namas. Viliuosi ilgainiui tai turėti", - sakė supermanekenė.

Žurnalo "W" gruodžio numeryje taip pat galima išvysti virtinės kitų garsenybių ir jų atžalų nuotraukas: Madonną su paaugle dukra Lourdes, ritmenbliuzo superžvaigždę Usheri su dviem mažamečiais sūnumis, taip pat aktorę Katherine Heigl su įsivaikinta mergaite Naleigh.

D.Moore pirmoji iš garsenybių ryžosi besilaukdama nuoga pozuoti žurnalui. Garsenybių fotografės Annie Leibovitz daryta septintą mėnesį nėščios Holivudo aktorės, kuri tuo metu laukėsi antrosios dukters Scout, nuotrauka papuošė žurnalo "Vanity Fair" viršelį.

B.Spears apsinuogino per žurnalo "Harper's Bazaar" fotosesiją 2006-aisiais, kai laukėsi antrojo sūnaus Jaydeno Jameso.


Šiame straipsnyje: Miranda Kerr

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių