Naujųjų naktis su ABBA šou ir G.Paškevičiumi

Šiemet „Žalgirio“ arena kviečia sutikti Naujuosius su garsiausiu ABBA šou pasaulyje „The Music Of ABBA“, žinomiausiomis ir legendinėmis Gyčio Paškevičiaus dainomis bei įspūdingu šventiniu fejerverku prie arenos.

Garsiausią pasaulyje ABBA šou „The Music Of ABBA“ naujametį vakarą išskirtinai tik „Žalgirio“ arenos lankytojams dovanos grupė iš Švedijos „Arrival“. Apie šio ABBA šou populiarumą ir unikalumą – grupės įkūrėja ir viena pagrindinių dainininkių Vicky Zetterberg.

– Papasakokite plačiau, kaip atsirado grupė „Arrival“ ir šou „The Music Of ABBA“.

– Grupės „Arrival“ ir šou „The Music Of ABBA“ atsiradimą lėmė noras skleisti tikrąją ir kuo autentiškesnę grupės ABBA dvasią visame pasaulyje. Iš pradžių „Arrival“ buvo tik 6 nariai, dabar scenoje pasirodo 11 ar net 12 muzikantų, padedančių atskleisti tikrąjį ir visų pamėgtą ABBA dainų skambesį. Ypatinga mūsų šou detalė – kelis kartus pakeičiami puošnūs sceniniai drabužiai, kuriems originaliosios grupės ABBA nariai teikė ypatingą dėmesį.

– Kiek koncertų per metus surengiate su šou „The Music Of ABBA“?

– Nuo grupės „Arrival“ įkūrimo 1995 m. šis šou jau apkeliavo daugiau kaip 50 šalių, kasmet surengiame apie 150 koncertų. Itin dažnai koncertuojame Amerikoje – ten šio ABBA šou populiarumas toks didžiulis, kad koncertų datos aiškios net 2014-iesiems!

– Kuo ypatingas šis grupės „Arrival“ šou?

– Šou „The Music Of ABBA“ neabejotinai autentiškiausias pasaulyje: mūsų grupės nariai turi išskirtinę teisę ne tik pasirodyti su originaliais ABBA sceniniais drabužiais, bet ir vienoje scenoje groti su grupės ABBA muzikantais. „Žalgirio“ arenoje su grupe „Arrival“ scenoje išvysite grojantį ir originaliosios grupės ABBA būgnininką Rogerį Palmą!

ABBA gerbėjai iš viso pasaulio grupės „Arrival“ šou pripažįsta kaip patį profesionaliausią ir labiausiai panašų į originaliosios grupės ABBA pasirodymus. Ruošiant šį šou buvo peržiūrėta labai daug archyvinės medžiagos, konsultuotasi su pačiais ABBA muzikantais. Manau, kad pasiekėme sau išsikeltą tikslą – žiūrovams per šou atrodo, jog scenoje mato originaliosios grupės ABBA narius.

– Kodėl būtent jūsų šou ABBA grupės nariai suteikė tiek privilegijų?

– Nuo pat šou „The Music Of ABBA“ sukūrimo pradžios įrodėme ABBA nariams, kad esame nusiteikę rimtai ir atsakingai dirbti, kokybiškai ir kuo tiksliau atlikti ABBA dainas. Nedarome pigaus šou ar parodijos – tai, ką žiūrovai išvysta per mūsų šou, ir yra tikroji ABBA, kurią anuomet pamilo gerbėjai!

– Kokią ABBA dainų programą paruošėte koncerto „Žalgirio“ arenoje žiūrovams?

– Be pačių populiariausių ABBA hitų „DancingQueen“, „Mamma Mia“, „Take A Chance“, „Money Money Money“, „Thank You For The Music“, „Gimme Gimme Gimme“, arenos lankytojai išgirs ir naujametę ABBA dainą „Happy New Year“. Į šou programą įtraukėme ir keletą mažiau žinomų – juk ABBA per gyvavimo metus padovanojo daugiau nei 100 dainų – norime žiūrovams pristatyti kuo turtingesnį dainų repertuarą.

– Ko palinkėtumėte Lietuvos publikai per koncertą?

– Norėčiau ir linkėčiau, kad žiūrovai per koncertą pasijustų kaip tikrais ABBA laikais. Jei turite ABBA stiliaus drabužių, nesivaržydami renkitės ir pasitikite Naujuosius 1970-ųjų dvasia. Jei norisi dainuoti – dainuokite kartu ABBA dainas, jei norisi šokti – drąsiai tai darykite ir užkrėskite šiuo pavyzdžiu kitus. Naujųjų naktį „Žalgirio“ arenoje laukia tikras disko šou!


Naujametį vakarą prieš grupės „Arrival“ šou „The Music Of ABBA“ savo žinomiausias dainas „Žalgirio“ arenos publikai dovanos ir scenos grandas Gytis Paškevičius.

– Kokią programą ruošiate Naujųjų vakarui?

– Draugai juokaudami klausia, ar nesiruošiu į savo programą „Žalgirio“ arenoje įtraukti ir ABBA dainų. Visiems rimtai atsakau, jog arenos lankytojams paruošiu tai, ko pastaruoju metu iš manęs pageidauja gerbėjai – geriausių savo kūrinių programą. Tikrai išgirsit „Tu vėjo paklausk“, „Šiam pasauly“, „Draugams“ ir naujojo albumo „Laiko traukiniai“ būsimus hitus.

– Esate pirmasis lietuvių atlikėjas, „Žalgirio“ arenoje surinkęs beveik 13 tūkst. žiūrovų – pasiekėte lietuviško šou rekordą. Kiek lankytojų arenoje tikitės naujametę naktį?

– Šįkart koncerte tikiuosi ne ką mažiau žiūrovų. Naujųjų sutikimas – ypatinga šventė kiekvienam, tad tikiu, kad arenoje susirinks gerbėjai su šeimomis, draugais ir poromis kartu pabūti šį neeilinį vakarą. Kaip dainuoju vienoje savo dainoje, būtų gražu pamatyti, kaip naujametę naktį pilnutėlė „Žalgirio“ arena kartu kels „taurę už likusius būti“.

– Kokios nuotaikos laukiate artėjančių švenčių?

– Esu pozityviai nusiteikęs ir to paties linkiu kitiems: mažiau burbėti, daugiau šypsotis, rečiau imti, dažniau duoti, prieš peikiant kitus dar kartą pažiūrėti į save – būkite nuoširdūs ir sąžiningi pirmiausiai patys prieš save. To ir linkiu visiems švenčių proga!

Būkite nuoširdūs ir sąžiningi pirmiausiai patys sau. To ir linkiu visiems švenčių proga!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių