M.Jovovich mokykloje buvo pravardžiuojama komuniste

Ukrainoje gimusi efektingoji Milla Jovovich prieš sukurdama šeimą šėlo taip, kad abejinga nelikdavo net teisėsauga.

Dabar visą savo „blogos mergaitės“ užtaisą moteris išlieja filmavimo aikštelėje. Stiprus jos ir sutuoktinio Paulo W.S.Anderseno tandemas pristato dar vieną kvapą gniaužiančią juostą „Absoliutus blogis: Atpildas 3D“.

Penktąsyk tapusi pasaulį gelbstinčia Alisa, 36-erių M.Jovovich papuošė žurnalo „Flare“ spalio mėnesio viršelį ir fotosesijos pertraukų metu žaisdama su 4-erių dukra Ever paatviravo apie asmeniškus dalykus. Garsi aktorė ir modelis juokavo, kad smagiausia jai fotosesijose dalyvauti todėl, kad jų metu padaromas manikiūras.

Kiek surimtėjusi ji džiaugėsi, jog gali įkūnyti tokią heroję kaip Alisa. „Dažniausiai moterų galia parodoma tik miegamajame, tos moterys tik viliotojos ir nieko daugiau. Alisa yra tikras stipraus vaidmens pavyzdys – ji tvirta, ji priima sprendimus, ji lojali ir siekia kilnaus tikslo“, – svarstė M.Jovovich.

Aktorė prisiminė, kad mokyklos laikais persikėlusi į JAV iš Sovietų sąjungos buvo užgauliojama, vadinama šnipe ir komuniste.

„Laimė, žinojau, kad visa tai laikina. Supratau, kad mokykla išnyks ir atsivers plati ateitis“, – kalbėjo aktorė.

M.Jovovich teigė esanti užgrūdinta gyvenimo.

„Mes su mama į Ameriką atvykome be nieko, viską kūrėme savo rankomis. Mane auklėjo taip, kad nebūčiau tiesiog graži mergaitė ar kažkieno žmona“, – kalbėjo Milla.
Filmavimo aikštelė – atskiras pasaulis

M.Jovovich  ir režisierius Paulas W. S. Andersonas susituokė prieš trejus metus – 2009-ųjų rugpjūtį. Jie susitiko „Absoliutaus blogio“ filmavimo aikštelėje prieš dešimtmetį. Nors kino kūrėjas aktorei piršosi dar 2003-aisiais, jie vėliau išsiskyrė. Ilgai vienas be kito netvėrė ir 2007-ųjų lapkritį susilaukė dukters Ever.

„Visiems aktorės ir režisieriaus sąjunga atrodo tipinė. Taip, romanai su režisieriais dažni, bet kaip aš galėjau nepamilti saviškio... Su niekuo kitu negali pasikalbėti taip, kaip su režisieriumi. Jei ketini įsimylėti, labai sunku, kad tai būtų koks kitas žmogus. Su režisieriumi praleidi daugiausiai laiko ir išgvildeni įdomiausias temas. Manau, būtų tikras iššūkis filmuotis ir turėti vaikiną, nedirbantį prie to filmo. Darbas taip įtraukia, kad viskas aplinkui išnyksta net dabar, o nuo pirmojo mūsų susitikimo praėjo jau 10-metis!“ – atvirai kalbėjo M.Jovovich.


Šiame straipsnyje: Mila JovovichAbsoliutus blogis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių