Komikas W.Ferrellas: politikai kalba bukais šablonais

Aktorius W.Ferrellas papasakojo apie politikos pasaulio kvailumą, įspūdingą jo herojaus šukuoseną ir darbą su kolega Zachu Galifianakiu. Interviu jis davė filmo „Balsuok už mane!“ kūrybos aikštelėje portalui Cinemablend.com.

Vienu pagrindinių dalykų, kuriuo filme rūpinasi W.Ferrello personažas, tapo jo paties plaukai.

„Mano šukuosena itin svarbi, ji Kemui Bredžiui tarsi vizitinė kortelė. Nepatikėsite, ne kartą esame perfilmavę kadrus vien dėl to, kad per stipriai papūsdavo vėjas ir atrodydavau pernelyg pasišiaušęs. Kemas savo plaukams prastai atrodyti neleistų. Dėl nepriekaištingos šukuosenos net teko dirbti viršvalandžius – kartą perfilmavome visą mano monologą. Kad tik plaukai gerai atrodytų“, – juokėsi komikas.

Aktoriaus teigimu, iki pamatant galutinį filmo variantą vienintelis jam rūpėjęs klausimas – ar „Balsuok už mane!“ pavyks pakankamai pakvaišęs. „Labiausiai dirbant prie šio filmo man patiko tai, kad šių dienų politika yra beprotiškai juokinga. Joje reikia kalbėti bukais šablonais. Joks normalus žmogus taip nešneka. Tuomet pamanėme, kadangi šiemet JAV vyks prezidento rinkimai, pats metas leisti žmonėms pamatyti visa tai iš šalies. Pats filmas turėjo būti itin beprotiškas“, – sakė W.Ferrellas.

Pasak vyro, jo herojus Kemas Bredis, kai nėra politinėje arenoje yra paprasčiausias tinginys.

„Jis net nenori būti prezidentu, būtų per daug darbo“, – tikino aktorius.

W.Ferrellas gyrė ir puikią filmavimo aikštelėje tvyrojusią atmosferą bei jų tandemą su kolega Zachu Galifianakiu.

„Visą laiką už kadrą stengėmės vienas kitą prajuokinti ir labai didžiuodavomės kai kuriam pavykdavo“, – prisiminė jis.

Aktorius – išties patyręs vilkas politinių juokelių srityje. Jis pagarsėjo populiariame „Saturday Night Live“ šou suvaidinęs isterišką buvusį JAV prezidentą George‘ą W.Bushą.

Dalinai W.Ferrellui priklausantis populiarus tinklalapis „Funny or Die“ nuolat kuria etiudus, kuriuose aptaria įvairias aktualijas ir pašiepia politines kliurkas.


Šiame straipsnyje: Willas Ferrellas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių