Į TV3 serialą „Svetimi“ sugrįžta Žorą suvaidinęs T.Kliukas

Džiugi žinia TV3 serialo „Svetimi“ gerbėjams: netrukus ekranuose jie vėl išvys pamėgtą aktorių Tomą Kliuką.

Pirmoje serialo dalyje „Nemylimi“ visiems gerai įsiminė jo vaidinamas gangsteris Žora. Dabar aktoriaus personažas šaukiamas kitu - Silverio vardu.

„Darbo pasiilgau, nes pusę žiemos atostogavau. Kai kurių žmonių pasiilgau. Ir savęs, blogo žmogaus kailyje. Nors iš principo niekada neskirstau žmonių į gerus ir blogus. Tas Žora, kurį užmušė, nebuvo blogas. Galbūt darė blogus darbus, bet žmogus jis buvo geras. Ir linksmas. Gražiausia tai, kad Žorą visi prisimena su šypsena. Ir mane pamatę gatvėje nusišypso“, - sako į populiarųjį serialą grįžtantis aktorius T. Kliukas.

Išsiskirti su Žora jam pačiam buvo gaila. „Ir ne man vienam. Scenarijaus autoriui - taip pat, bet jis sakė nieko negalįs padaryti, taip jau parašyta“, - pasakoja aktorius.

Nuo šiol jo personažo vardas - Silveris. „Šis bus tikrai kitoks. Nors man sunkiai sekėsi pabėgti nuo Žoros. Tas personažas buvo perdaug įdomus, kad jį taip lengvai iš savęs išmestum, - teigia aktorius. - Silveris yra kur kas brandesnis už Žorą, pavojingesnis savo nenuspėjamumu. Be abejo, ir svoris jo - kitas, veiklos mastai kur kas stambesni. Žora buvo smulkus, Silveris - didelis. Ne fiziškai, suprantama.“

Kas tas Silveris? Žoros brolis dvynys? Antrininkas? O gal pats užsimaskavęs Žora, kokiomis nors aplinkybėmis likęs gyvas? T.Kliukas šypsosi - akivaizdu, kad neišduos.

Serialas „Svetimi“ rodomas pirmadieniais-ketvirtadieniais 21.10 val. per TV3.

 


Šiame straipsnyje: tomas kliukassvetimižora

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių