I. Gudelis prisipažįsta: jos vienintelis draugas – vyras

Sėkmės ir turto kaina – prarasti draugai, šeimos, darbas be atostogų, po 12 valandų per parą ir žmonių dėmesys, kuris ne visada toks, kokio norėtųsi – apie tai šįvakar. „Valandoje su Rūta„ pasakoja žinomi turtuoliai ir daug pasiekę žmonės. Verslininkė Kristina Brazauskienė pasakoja, kaip turėjo saugoti savo vyrą nuo pernelyg dėmesį rodžiusių jam poniučių. Nors Brazauskų rengiamuose vakarėliuose ir buvo sudarinėjamas nepageidaujamų asmenų sąrašas, tačiau neretai Kristinai prisieidavo kokiai damai tiesiai šviesiai rėžti „Atstok, nelįsk!“

„Turtingi vyrai gali daugiau sau leisti", - apie turtuolių neištikimybes laidoje pasakoja Rutha Van Calcar. Ši moteris numojo ranka į turtingą vyrą, puikius namus Olandijoje ir išvyko ieškoti lietuviškų šaknų į Lietuvos kaimą. Čia pasistatė namą ir gyvena priglobtų gyvūnų apsuptyje. Čia ji turi laisvę. Per gyvenimą savo aplinkoje Rutha matė, kaip turtingi vyrai leidžia laiką viešnamiuose ir kazino, tuo tarpu savo vaikų motinoms atkišdami raktą nuo mažo butuko. Ji įspėja turtingų princų belaukiančias merginas, kad  tie princai gali sau leisti beveik viską, žmonoms neleisdami beveik nieko.

„Kodėl jūs savo žmoną Izoldą verčiate dirbti, kai ji galėtų sau gulėti po palme?„, - vedėja Rūta Mikelkevičiūtė  klausia Beno Gudelio. „Man būtų neįdomu su tokia, kuri nieko nedirba. Nebūtų net apie ką kalbėtis“,  – sako Benas, ir čia pat išvardija, kad ne bet kuri moteris atlaikytų po septynis susitikimus, derybas per dieną ir skrydžius po įvairiausius pasaulio miestus. Paklausta, ar turi draugų, pati Izolda Gudelis rodo pirštu į Beną – jos vienintelį draugą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jos draugas vyras

Jos draugas vyras portretas
Labai grazi moteris

r

r portretas
puiki pora,man labai imponuoja vyro šmaikštumas ,proto aštrumas,sveikatos linkiu abiems puikiems žmonėms,meilės ir santarvės.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių