Holivudo poros Tomo Cruise'o ir Katie Holmes santuoka griūva?

Iš pažiūros idiliška Holivudo pora - Tomas Cruise'as (Tomas Kruzas) ir Katie Holmes (Keiti Holms) - penktadienį paskelbė nusprendę nutraukti penkerius metus gyvavusią santuoką, užbaigdami netikėtą meilės istoriją, kurią temdė bulvarinės žiniasklaidos platinami gandai.

„Kate paprašė skyrybų, o Tomas yra giliai nuliūdęs ir sutelkęs dėmesį į tris savo vaikus, - aktoriaus atstovė Amanda Lundberg sakė naujienų agentūrai AFP. - Prašome gerbti jų privatumą, kol šis reikalas bus išspręstas.“

„Tai asmeninis ir privatus Katie bei jos šeimos reikalas, - pažymėjo K.Holmes advokatas Jonathanas Wolfe'as (Džonatanas Volfas). - Pagrindinis Katie rūpestis tebėra, kaip ir visada, jos dukros gerovė.“

T.Cruise'as, kuriam ateinantį antradienį sukaks 50 metų, susituokė su K.Holmes, kuriai dabar 33-eji, vienoje Italijos pilyje 2006-ųjų lapkritį po to, kai išpažino meilę buvusiai televizijos serialo „Dosono įlanka“ (Dawson's Creek) per pokalbių laidą „The Oprah Winfrey Show“, užšokęs ant sofos televizijos studijoje.

K.Holmes ši santuoka buvo pirmoji, o T.Cruise'ui - trečioji. Jiedu augina šešiametę dukrelę Suri.

Pora, praminta „TomKat“, pareiškė norintys skirtis praėjus vos dešimčiai dienų po to, kai buvo paskelbta apie JAV aktoriaus Johnny Deppo (Džonio Depo) ir prancūzės dainininkės bei aktorės Vanessos Paradis (Vanesos Paradi) „draugišką“ išsiskyrimą.

Neabejotina, kad abejos skyrybos vėl paskatins diskusijas apie Holivudo porų patiriamą spaudimą.

K.Holmes yra pasakojusi, kad T.Cruise'a įsimylėjo dar būdama paauglė, jos miegamajame kabojo filmo „Asai“ (Top Gun) žvaigždės plakatas.

Po audringo romano, kurio kulminacija tapo T.Cruise'o piršlybos prie Eiffelio (Eifelio) bokšto Paryžiuje 2005-ųjų birželį, abiejų garsenybių gyvenimas bent jau iš pradžių atrodė panašus į pasaką.

Fejerverkai nušvietė naktinį dangų virš XV amžiuje pastatytos Odeskalkių pilies netoli Romos, kai T.Cruise'as ir K.Holmes joje prisiekė amžiną meilę 2006 metų 18 dieną.

K.Holmes ir triskart „Oskarui“ nominuoto filmų „Neįmanoma misija“ (Mission Impossible) aktoriaus vestuvėse šioje didelėje pilyje, ant kalvos netoli Bračiano miestelio, taip pat dalyvavo daug kitų kino, sporto ir muzikos garsenybių.

Italijos žiniasklaida tąsyk skelbė, kad ceremonijai, trukusiai ne ilgiau nei 15 minučių, vadovavo Amerikos Scientologijos Bažnyčios lyderis Davidas Miscavige'as (Deividas Miskeividžas). T.Cruise'o ir K.Holmes vestuvės buvo iki šiol garsiausios iš surengtų pagal šios religinės bendruomenės apeigas.

Tuo metu taip pat buvo pranešta, kad pagal vedybų kontraktą K.Holmes, kuri taip pat atsivertė į scientologiją, skyrybų atveju turėtų gauti po 3 mln. JAV dolerių už kiekvienus santuokoje nugyventus metus, taip pat taptų vienos didelės vilos Kalifornijoje savininke.

Tačiau dar turėtų paaiškėti, kaip elegantiškoji pora, kuri per iškilmingus renginius būdavo dažnai matoma kartu su futbolo žvaigžde Davidu Beckhamu (Deividu Bekemu) ir jo žmona Victoria (Viktorija), spręs jųdviejų dukros globos klausimą.

Kaip praneša tinklalapis TMZ.com, K.Holmes sieks užsitikrinti išimtines globos teises.

Šis portalas, remdamasis neįvardytais šaltiniais, teigia, kad K.Holmes nusprendė skirtis visų pirma dėl T.Cruise'o ryšių su scientologijos bendruomene, „baimindamasi, kad Tomas įtrauks Suri giliau į šią bažnyčią.“

„Mums sakė, kad pora ginčijosi dėl Suri - mat ji dabar yra tokio amžiaus, kai scientologija tampa reikšminga jos gyvenimo dalimi“, - pridūrė TMZ.com.

Bulvarinė žiniasklaida, nuolat sekusi šios poros gyvenimą, jau kurį laiką kėlė prielaidas, kad abiejų aktorių santykiai yra pašliję, nes jau kelis pastaruosius mėnesius jųdviejų niekas nematė kartu.

T.Cruise'as taip pat yra laimėjęs dvi bylas dėl žiniasklaidos pranešimų, esą jis yra gėjus.

Gegužę duodamas interviu žurnalui „Playboy“, T.Cruise'as sakė norintis praleisti gimtadienį filmuodamasis Islandijoje - be savo antrosios pusės.

„Mano šeima, mano žmona - jie supranta. Toks jau esu“, - aiškino jis.

Komentuodamas gandus apie jo privatų gyvenimą, T.Cruise'as pridūrė: „Reikia tiesiog eiti savo keliu ir (nuolat) tai prisiminti. Kaip dėl tų kitų dalykų? Aš juos girdžiu, skaitau, gaunu. Tačiau stengtis kažkam kažką įrodyti nėra gyvenimo tikslas.“

1962 metais Niujorko valstijoje gimęs T.Cruise'as buvo užaugintas motinos ir beveik nepažinojo savo tėvo, kuris anksti paliko šeimą. Tačiau šis faktas nepakeitė jo šilto požiūrio į šeimos ryšius.

„Visada norėjau būti tėvas, vyras“, - aktorius sakė „Playboy“.

T.Cruise'as tebėra vienas iš komerciškai sėkmingiausių Holivudo aktorių, kaip rodo bilietų pardavimų į jo naujausią filmą - „Neįmanoma misija. Šmėklos protokolas“ (Mission: Impossible - Ghost Protocol) - rezultatai.

1990-2001 metais jis gyveno santuokoje su australe aktore Nicole Kidman (Nikol Kidman). Jiedu buvo įsivaikinę du vaikus: Isabellą (Izabelą), kuriai dabar 19 metų, ir Connorą (Konorą), kuris dabar yra 17-metis.

1987-1990 metais jis buvo susituokęs su amerikiete aktore Mimi Rogers (Mimi Rodžers), o po skyrybų su N.Kidman trejus metus palaikė romantiškus ryšius su ispane kino žvaigžde Penelope Cruz (Penelope Krus).

K.Holmes, gimusi ir užaugusi Ohajuje, vaidino 2005 metų filme „Betmenas: Pradžia“ (Batman Begins), pernai pasirodė romantinėje komedijoje „Džekas ir Džil“ (Jack and Jill) kartu su aktoriumi Adamu Sandleriu (Adamu Sandleriu).

Žinia apie šios poros skyrybas išprovokavo žinučių laviną socialiniame tinkle „Twitter“, o daugelis komentarų buvo sarkastiški.

„Mimi Rogers - (gimusi) 1956-aisiais; Nicole Kidman - 1967-aisiais; Katie Holmes - 1978-aisiais. Mano superkomputerinė analizė rodo, kad kita Tomo Cruise'o žmona bus gimusi 1989 metais“, - juokavo vienas komentatorius, pasivadinęs HAL_9000.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių