Garsenybių slapyvardžiai: nuo „Tarzano“ iki „Pono Smarvės“

Keliaudamos po pasaulį ir nuolat priverstos gyventi prabangiuose viešbučiuose, prie kurių durų jų tyko būriai paparacių, garsenybės retai prisistato tikraisiais vardais. Dauguma jų išsigalvoja keisčiausius slapyvardžius, kurie padeda išsaugoti nors kiek privatumo. Deja, keletą jų būsime priversti išduoti...

Kadaise saldžiąja porele vadinti aktoriai Bradas Pittas ir Jennifer Aniston mėgdavo prisistatyti ponu ir ponia „Ros Vegasais“. O štai keliaudamas su savo dabartine gyvenimo meile Angelina Jolie B. Pittas dažniausiai prisistato štai taip: „Sveiki, čia Briusas ir Žasmina Plovas“ (Bruce, Jasmine Pilaf).

Žavioji, elegantiškoji, stilingoji britų aktorė Kate Beckinsale turi gana keistą pseudonimą – „Sigorni Bebrė“ (Sigourney Beaver).

Turtuolė Paris Hilton neturėtų ramybės, jei viešbutyje užsiregistruotų tikruoju vardu. Tad saldžioji gražuolė išsigalvojo žavingą „Fėjos Tinkerbel“ (Tinkerbell) slapyvardį.

Aštrialiežuvis Ozzy Osbourne'as, matyt, yra didis Monako kunigaikštystės gerbėjas, tad be jokių skrupulų prisistato „Princu Albertu“.

Na, o seras Eltonas Johnas turi net ne vieną, o visus tris slapyvardžius, kuriais prisistato apsigyvendamas prabangiausiuose pasaulio viešbučiuose. Tai „Bobo Viešasis Tualetas“ (Bobo Latrine), „Brajanas Didelė Sėdynė“ (Brian Bigbum) ir „Seras Hamfris Rankinė“ (Humphrey Handbag)...

Aktorius Johnny Deppas taip pat turi keletą skirtingų slapyvardžių. Štai keletas jų:  „Ponas Makaronų Kabintojas“ (Mr. Drip Noodle), „Ponas Smarvė“ (Mr. Stench) ar „Ponas Keistas Dvokas“ (Mr. Oddpong).

NBA veteranas Charles Barkley mano esąs be galo panašus į animacinį herojų Bartą Simpsoną, nes turi antsvorio, mėgsta patogiai drybsoti ant sofos ir žiūrėti televizorių. Ar dar neaišku, kodėl jo slapyvardis – „Homer Simpson“?

Aktorius Kevinas Costneris dažniausiai prisistato kaip „Frenkas Ūkininkas“ (Frank Farmer). O kita kino pasaulio garsenybė Mattas Damonas, be kelių niekuo neišsiskiriančių slapyvardžių – „Metju Peidžas“ (Matthew Paige) ar „Metju Karlsonas-Peidžas“ (Matthew Carlsson-Page), turi ir vieną išskirtinėms progoms – tai „Džonas Prezidentas“ (John President).

Gana išradingas sero Paulo McCartney pseudonimas – „Obuolys Si Vermutas„ (Apple C. Vermouth). Na, o legendinis moterų kerėtojas Marlonas Brando tikrai nestokojo humoro, mat viešbučiuose jis prisistatydavo „Lordo Greistoko“ (Lord Greystoke), kitaip dar žinomo kaip Tarzanas, vardu.


Šiame straipsnyje: garsenybėslapyvardis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių