BTV demaskuoja: A. Maldeikienė patyliukais emigravo iš Lietuvos

Kalbėdami apie 2013-tuosius metus garsiausi Lietuvos būrėjai prognozavo, kad šį pavasarį iš šalies plūstels nauja emigrantų banga. Išvyks mokslininkai ir, žinoma, pedagogai. Panašu, kad nelinksmos pranašystės jau ėmė pildytis. Praėjusią savaitę iš Vilniaus patyliukais ir paslapčia dingo garsioji ekonomistė Aušra Maldeikienė.

Ne vienerius metus Lietuvos politikus auklėjusi ir valdžios sprendimus demaskavusi ekonomistė nusivylė tragiška Lietuvos padėtimi. Juk aišku kaip dieną: šalyje gyvenimas tik blogėja. Jaunimas neturi jokių perspektyvų. O likę dirbantieji moka milžiniškus mokesčius ir išlaiko didžiausią būrį pensininkų bei bedarbių. Taigi A. Maldeikienė susikrovė lagaminus, vaikams paskutinį sykį išvirė cepelinų ir... emigravo.

Tačiau garsioji ekonomistė išskirdo ne lietuviams įprasta kryptimi. Ne į Angliją, Airiją ar Norvegiją...  Apsistojo net ne Europoje. Tačiau KUR ir KODĖL išvyko Aušra Maldeikienė? Kodėl net pusę metų jos nematysime Lietuvoje? Ir kokią dovaną Aušra parveš visiems lietuviams?

Paskutinis interviu A.Maldeikienės kelionės išvakarėse jau šį pirmadienį 20.30 BTV laidoje „Žvaigždutės“ su Agne Jagelavičiūte ir Goda Alijeva.



NAUJAUSI KOMENTARAI

x

x portretas
Ko norėt iš žurnalistų, kad jau sugalvos straipsnio pavadinimą... jau seniausiai jinai buvo pasakius, kad išvažiuoja , o Šimonytė ją pavaduos, jei gerai atsimenu,universitete. Bet žurnaliūgom reikia ale sensaciją sukurpti ten kur jos nėra. Čia tipo, kad visi pultum dabar tą laidą žiūrėt?

piktas

piktas portretas
nu ir kas kad ji loja ir niekas nesikeicia...tai tegul ir pyzd ...kuo toliau...

buka

buka portretas
bvt bukas pavadinimas
VISI KOMENTARAI 45

Galerijos

Daugiau straipsnių