Užsienietis stebėjo kraupų vaizdą: po smūgio į jo BMW, vertėsi girto lietuvio automobilis

  • Teksto dydis:

Prie automobilio vairo sėdęs neblaivus 45 metų  šiaulietis ne tik sumaitojo savo „Volvo“, stipriai pats susižalojo, bet ir apgadino per  Lietuvą keliavusio Graikijos piliečio automobilį.

Pasak Šiaulių apskrities pareigūnų, lietuvis užsienietį nesvetingai pasveikino Kelmės rajone lapkričio 19-osios vakarą. Keliu Ryga-Šiauliai-Tauragė-Kaliningradas automobilį BMW  vairavęs  užsienietis pajuto stiprų smūgį į  transporto priemonės galą ir pamatė nuo kelio nuvažiuojantį ir besiverčiantį „Volvo“.

Jo vairuotojo išvaizda bylojo apie tai, kad vyras yra gerokai apsvaigęs nuo alkoholio. Tačiau tikrintis girtumą jis atsisakė.

Tik dėl patirtų traumų atsidūręs Šiaulių ligoninėje, šiaulietis   alkoholio matuoklio nebevengė – jam buvo nustatytas sunkus girtumas – 2.62 prom. Vyrui dėl vairavimo apsvaigus nuo alkoholio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Dėl analogiškos nusikalstamos veikos per savaitgalį iš viso pradėti šeši ikiteisminiai tyrimai. Keturiais atvejais vairuotojams pasisekė, nes laiku buvo sustabdyti policijos pareigūnų ir dėl to jiems pavyko išvengti nelaimių, lydimų sunkių pasekmių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sakot sovietinis palikimas blogai....

sakot sovietinis palikimas blogai.... portretas
sutinku... ka daug geriau apsinarkasine issitatuirave pusnuogiai besmegenai lanzbergu propagandos , vakcinu ir paskolu nesusvietiskai prisieme skustagalviai minkstakiausiai pusezmogai vartytusi... nu bet turim tai ka turim... geriau 1 homosovietikus alkoholikas seimoje nei visa seima narkomanai...

skiep

skiep portretas
ko tas rusas pasipainiojo siaulieciui? Butu vaziaves ir nuvaziaves,jei ne tas rusas,neaisku kokiais keliais gaves Graikijos pilietybe.

Na

Na portretas
čia sovietinio mentaliteto ir sovietinio auklėjimo palikimas, dar ilgai vargsime kol atsikratysime sovietinio girtuokliavimo gyvenimo būdo.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių