Suimtas vyro nužudymu Panevėžio parke įtariamas vyras

  • Teksto dydis:

Teismas penktadienį trims mėnesiams leido suimti 33-ejų metų panevėžietį R. Z. Jis įtariamas Panevėžio kultūros ir poilsio parke tyčia nužudęs 55-erių metų vyrą.

Ketvirtadienį, apie 17 val., Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo pranešimą apie miesto Kultūros ir poilsio parke be gyvybės ženklų gulintį žmogų su smurto žymėmis. Pareigūnai operatyviai reagavo į šią informaciją, į įvykio vietą iškart nuskubėjo keli policijos ekipažai.

Policininkai šalia pėsčiųjų tako rado negyvą vyrą sužalota galva. Po kelių minučių netoliese pareigūnai sulaikė įtariamąjį – 33-ejų metų Statybininkų g. gyventoją R. Z. Jam buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis.

Kaip pranešė prokuratūra, įtariama, kad prieš pat sulaikymą R. Z. dar bandė įsibrauti į maršrutinį autobusą, tačiau pamatęs agresyvų ir kruviną vyrą, jo vairuotojas durų neatidarė. Dėl to įtariamasis mikroautobusą apgadino.

Ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo atlieka Panevėžio apskrities pareigūnai, o jį kontroliuoja Panevėžio apygardos prokuratūra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių