Sučiuptas Kėdainių geležinkelio stotyje kavos aparatą padegęs jaunas vyras

  • Teksto dydis:

Sulaikytas Kėdainių geležinkelio stotyje kavos aparatą padegęs vyras, pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Sausio 31 d. Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė jaunuolį, kuris, kaip įtariama, visuotinai pavojingu būdu sunaikino svetimą turtą – Kėdainių geležinkelio stotyje tyčia padegė ten stovėjusį kavos aparatą. Vakar padegėjui skirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas.

Įtariama, jog 22 metų kėdainietis sausio 23 d. apie 15.15 val., būdamas Kėdainių geležinkelio stoties, esančios S. Dariaus ir S. Girėno g. keleivių laukimo salėje, tyčia žiebtuvėliu padegė dezinfekciniu skysčiu suvilgytą tualetinį popierių ir numetė jį ten stovėjusio kavos aparato „LuceX2“ link. Taip jaunas vyras visuotinai pavojingu būdu sunaikino svetimą turtą, o bendrovei padaryta turtinė žalai siekia apie 5000 eurų.

Kėdainietis policijos pareigūnams gerai žinomas – ne kartą teistas už įvairias nusikalstamas veikas. Maža to, įtariama, kad šis jaunas vyras sausio 31 d. naktį, mesdamas plytą, bandė įsibrauti į patalpas, esančias Kėdainiuose, Minareto gatvėje.

Pareigūnai dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių