Sandėliuke nepilnametę seksualiai prievartavęs senjoras pasiųstas už grotų

  • Teksto dydis:

Alytaus apylinkės teismas dėl nepilnametės seksualinio prievartavimo realia laisvės atėmimo bausme nuteisė Varėnos rajone gyvenantį 73-ejų metų senjorą R. V.

Kaip pranešė prokuratūra, praeitą savaitę teismas pritarė valstybinį kaltinimą palaikiusios Alytaus apylinkės prokuratūros prokurorės siūlomai bausmei – R. V. paskirtas laisvės atėmimas pustrečių metų.

Kaip trečiadienį pranešė prokuratūra, bylos duomenimis, 2019 metų balandį R. V., ūkinio pastato sandėliuke, būdamas neblaivus ir žinodamas, kad nukentėjusioji yra nepilnametė, ne mažiau kaip du kartus tenkino savo lytinę aistrą oraliniu būdu prieš nukentėjusiosios valią.

Kaltinamasis tokiais savo tyčiniais veiksmais nesunkiai sutrikdė nukentėjusiosios sveikatą, nes nukentėjusiajai diagnozuoti elgesio sutrikimai, tiesioginiu priežastiniu ryšiu atsiradę dėl patirto seksualinio prievartavimo.

Kaltinamasis R. V., ikiteisminio tyrimo pradžioje savo kaltę pripažino visiškai, o vėliau, per ikiteisminį tyrimą bei teisminį nagrinėjimą, savo kaltę neigė. Kaltinamojo teigimu, nepilnametė viską darė savo iniciatyva.

Ikiteisminiam tyrimui vadovavo Alytaus apylinkės prokuratūros prokurorė, ikiteisminį tyrimą atliko Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai.

Nuosprendis per 20 dienų nuo jo paskelbimo gali būti skundžiamas Kauno apygardos teismui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kur \\\\\.../////

Kur  \\\\\...///// portretas
Bartusevičius?

???????

??????? portretas
ADVA kotas ,o kokiai partijai priklauso šis pedofilas. ?Juk viską žinai.

tai

tai portretas
senjoras? Lietuvoj tu pediku ir taip pakanka, o senjora atiduoti Ispanijos teismui
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių