Paviešintos girto kelių gaidelio gaudynės – BMW skriejo 230 km/val. greičiu

  • Teksto dydis:

Uostamiesčio policija pasidalino vaizdais iš tarnybinio automobilio, kur užfiksuotos „BMW X5“ gaudynės Plungės rajone. 230 km/val. greičiu skriejusį vairuotoją vaikėsi gausios policijos pajėgos. Paaiškėjo, kad jaunas vyras girtas, pasakojama LNK reportaže.

Paskutinį sausio dienos vakarą Plungės gyventojai pastebėjo pavojingai gatvėse manevruojantį prabangų „BMW X5“. Pareigūnai sulaukė net kelių pilietiškų žmonių skambučių. Į tokį pranešimą reagavo Plungės policininkai – stabdė pavojingai važiuojantį automobilį, tačiau nei švyturėliai, nei garso signalai jam nerūpėjo. Vyras tik didino greitį. Į pagalbą atskubėjo ir Klaipėdos kelių policija. Jie BMW pastebėjo Milašaičių kaime.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Jų švyturėliai ir sirenos taip pat nedavė efekto. Priešingai, automobilis padidino greitį net iki 230 km/val. ir nurūko Rietavo link. Sprunkantis pažeidėjas kėlė didelį pavojų sau ir kitiems, nes vairavimo sąlygos tuo metu buvo itin prastos – tamsu, snygis, kelias apledėjęs.

Užblokuoti bėgliui kelią pareigūnams pavyko tik Vieštovėnų kaime. Į kampą užspeistas vyras, matyt, iš nevilties užsirakino automobilyje, tačiau išdaužus langą buvo išlaipintas ir surakintas antrankiais. 23-ejų BMW vairuotojui nustatytas lengvas girtumas – 1,38 promilės. Jam surašyti trys protokolai: dėl vairavimo neblaiviam, svetimo turto sugadinimo ir nepaklusimo policijos pareigūnams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vilius

vilius  portretas
su tokiu BMW jei yra benzinas ir variklis3.0-3,5 ltr.galima išspausti ir 250 tiesiai i kapines

Geras zmogus.

Geras zmogus.  portretas
O kodel " keliu gaidelis " kam jus nevisprociai gaidi pauksti izeidinejate ?? Tas kas taip raso sudo gabalas.

Juokinat

Juokinat  portretas
Kodel rasot kad prabangus ???
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių