Pasienyje su Lenkija sulaikyti keturi nelegalūs migrantai: pravažiuoti bandė automobiliu

  • Teksto dydis:

2021 m. liepos 15 d. Marijampolės pareigūnai kelyje Kaunas–Marijampolė–Suvalkai vykdė iš Lietuvos Respublikos išvykstančių asmenų bei transporto priemonių kontrolę.

Apie 14.37 val. patikrinimui buvo sustabdytas iš Lietuvos Respublikos išvykstantis automobilis „Toyota“, kurį vairavo 44 metų Nigerijos pilietis. Automobiliu kaip keleiviai vyko keturi tamsaus gymio asmenys, kurie į pareigūnų pateiktus klausimus neatsakinėjo ir nepateikė jokių asmens tapatybę patvirtinančių dokumentų. Vėliau šie asmenys prisistatė Kamerūno Respublikos piliečiais. Visi – 15 metų amžiaus.

Dėl minėtų asmenų buvo pranešta Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnams, kurie operatyviai atvyko į įvykio vietą ir išsivežė minėtus asmenis. Nigerijos pilietis sulaikytas iki 48 val. ir patalpintas į Kauno areštinę, o kiti užsieniečiai laikinai patalpinti Kalvarijos pasienio užkardoje. Automobilis saugomas Kalvarijos pasienio užkardoje.

Dėl šio įvykio Varėnos pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tai ko juos stabdyti tai MERKEL kviete juos i Vokietija atvykti.Kviete tai ji o laikyti pas save turim mes.Jau jeigu jie atsidangino iLIETUVA reikia suteikti jiems sansa patekti i juos svetingai kvieciancia VOKIETIJA tuo labiau kad jie ten ir nori patekti nereikia buti tokiems nuzmogejusems.Tie musu pareigunai per daug jau pareigingi galejo juk ir uzsimerkti padaryti keleta juoduku labiau laimingais.

Anonimas

Anonimas portretas
O ir kur pas tuos pajuodelius tojuota turbut nuvare nuo kokio Lietuvaicio SKUBEI JUOS BE JOKIU KALBU DEPORTUOTI LIETUVAI NEREIKALINGI TIE JUODI RUBIROIDAI!!!

opa

opa portretas
15 mečiai :)))))) Deportuoti visus tokius perėjūnus. Jokie jie ne pabėgėliai. Filtruoti reikia tokius valkatas. Tikrus karo pabėgėlius reikia priimti, o šituos kuo toliau ir su lazda- neasimiliuosis jie čia, bus našta sodrai ir Lietuvos biudžetui, nusikalstamumo rodiklį sugriaus dar labiau. nematau aš čia jokio gėrio, jokio pateisinimo.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių