Klaipėdos pareigūnų akiratyje – įkaušusios moterys ir atkaklus telšiškis

Uostamiestyje policijos pareigūnai visą savaitgalį rengė reidus. Jų metu pareigūnams įkliuvo 24 greitį viršiję vairuotojai, dvi neblaivios moterys bei telšiškis, per parą sustabdytas du kartus.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos tarnybos pareigūnai naktį iš šeštadienio į sekmadienį vienam telšiškiui sustabdė vairuotojo pažymėjimo galiojimą, kol įsiteisės jam skirta nuobauda.

1989 m. gimęs vyras įkliuvo apie 3 val. nakties ir į alkoholio matuoklį įpūtė 0,68 promilės.

Tačiau žemaitis nenurimo ir sekmadienio rytą vėl įkliuvo kitam policijos ekipažui. 30-metis sučiuptas prie vairo, nors jis jau nebeturėjo teisės vairuoti automobilio.

Per antrą patikrinimą telšiškiui nustatytas 0,31 prom. girtumas. Nors leistinos normos vyras neviršijo, tačiau jo vis tiek lauks bauda už transporto priemonės vairavimą, kai tokia teisė yra sustabdyta.

Antro patikrinimo metu telšiškis prasitarė, jog Telšiuose vairuotojų niekas taip nestabdo.

"Naktį reidas, stabdo, ryte tik išvažiavau, ir vėl stabdo. Pas mus taip nebūna", – stebėjosi vyriškis, netekęs vairuotojo pažymėjimo.

Pareigūnams sekmadienį teko aiškintis, kiek šampano išvakarėse išgėrė dvi moteriškės, ryte sėdusios prie vairo.

Vienai vairuotojai nustatytas 1,07 prom. girtumas, o kitai – 0,47 prom. Joms abiem teks atsisveikinti su vairuotojo pažymėjimu.

Pasak pareigūnų, keli vairuotojai per patikrinimą išvengė nuobaudų, nes jų išpūsto "oro srautai" neviršijo leistinos ribos – 0,4 prom.

Net 24 vairuotojai buvo nubausti už greičio viršijimą. Vienas jų per miestą dūmė 101 km/val. greičiu. Buvo ir tokių, kurie spaudė iki 90 km/val. greičiu.

Tačiau daugiausia vairuotojų leistiną ribą viršijo dvidešimčia kilometrų – gatvėmis važiavo apie 70 km/val. greičiu.

Du automobiliai mieste riedėjo be techninės apžiūros.

Šeštadienį kelyje Klaipėda–Palanga į griovį nulėkė viena transporto priemonė.

Šeštadienį, apie 21 val., Skuodo rajone, Gonaičių kaime, apsivertė "Hyundai", kurį vairavo 1997 m. gimęs vaikinas. Jam alkoholio matuokliu nustatytas 1,96 prom. neblaivumas.

Vairuotojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Telšiuose būna

Telšiuose būna portretas
Irgi stabdo. Bet būna ir kai vyrai 2x (du kart) geria.....vakare ir ryte...

pensininkė

pensininkė portretas
po ženklu pastatyta mašina ne pati blogiausia bėda o jau girtas už vairo tai nelaimė tuos girtus vairuotojus bausti kiek tik įmanoma griežčiau kad daugiau net negalvotų apie taurele jei galvoja važiuoti

to

to portretas
paprastų pažeidėju nemato po ženklais pastatytų mašinų mieste,tai kaip čia girtuoklius išgaudys, o savaitgalio reidais pasirodoma.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių