Pareigūnai patikrino 670 vairuotojų blaivumą: vienas gudruolis reidą atsimins ilgai

  • Teksto dydis:

Marijampolės apskrities kelių patruliai vėl vykdė policinę priemonę neblaiviems vairuotojams išaiškinti. Priemonės metu pareigūnai patikrino 670 transporto priemonių vairuotojų.

Kelyje Kaunas-Marijampolė-Suvalkai buvo sustabdytas krovininio automobilio vairuotojas, vežęs iš Kalvarijos į Marijampolę lentas, jam alkoholio matuokliu buvo nustatytas 0,23 prom. alkoholio neblaivumas.

Kelyje Marijampolė-Kybartai-Kaliningradas kelių patruliai patikrino ir vilkaviškiečio blaivumą, kuris su lengvuoju automobiliu skubėjo į darbą saugos tarnyboje. Jam buvo nustatytas 0,65 prom. alkoholio girtumas.

Tame pačiame kelyje patikrinimui buvo sustabdytas ir lietuvis autovežio vairuotojas, gabenęs automobilius. Jam buvo nustatytas 0,48 prom. alkoholio neblaivumas. Pastarasis, siekdamas išvengti atsakomybės už vairavimą esant lengvai apgirtus, patruliams davė 500 eurų. Piliečiui gresia ne tik bauda su teisų atėmimu už administracinį nusižengimą, bet ir baudžiamoji atsakomybė už bandymą papirkti pareigūnus, siekiant išvengti atsakomybės. 

Pabrėžiama, jog tokie netikėti reidai bus organizuojami nuolat, keičiant patruliavimo vietas ir laiką, tam, kad pažeidėjai negalėtų išvengti atsakomybės už Kelių eismo taisyklių pažeidimus, o ypač už vairavimą išgėrus.

Marijampolės apskr. VPK Kelių policijos skyriaus pareigūnai prašo, kad asmenys, pastebėję apgirtusį vairuotoją, nedelsdami apie tai praneštų bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marokas

Marokas portretas
Liepe skųsti nes nori padaryt ožių šaly.

As

As portretas
kepure nebutina, niekada nemaciau ju su kepurem.

Jurgis

Jurgis portretas
O gal jis negali nešioti kepurės, jam alergija
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių