Parduotuvėje valgę vyrai šį savo poelgį vainikavo įžūliu išsišokimu – vienas jų išsitraukė penį

  • Teksto dydis:

Lapkričio 29 d. vienoje Naujosios Akmenės parduotuvėje pasismaginti sumanę du šio miesto gyventojai savo chuliganišką poelgį vainikavo lytinio organo demonstravimu.

Šios ir ne tik šios parduotuvės darbuotojams minėti vyrukai gerai pažįstami, nes jų pasirodymas – tai ženklas, kad tuoj iš parduotuvės gali kas nors dingti. Dėl dažnų vagysčių iš prekybos centrų jie nuolat turi reikalų su teisėsauga. Dažnai jų vagystės objektu tampa alkoholis, tačiau ir į maisto produktus ranka nenumoja.

Kai minėtą dieną, prieš vidurdienį, jie gerokai įkaušę peržengė Respublikos g. esančio prekybos centro slenkstį, iš karto pateko į parduotuvės darbuotojų stebėjimo lauką. Šįkart iš parduotuvės jie nieko neišsinešė, bet nuostolį parduotuvei visgi padarė. Parduotuvės darbuotojos buvo priblokštos vyrų įžūlumo.

 

 

Pirmiausia jie, prasidarę šaldytuvo dureles, ėmė rinktis sumuštinius ir juos čia pat demonstratyviai šlamšti. Kai pardavėjos norėjo vyrukus sudrausminti ir įtikinti, kad taip daryti nedera, jie pastabas ignoravo ir net bandė viską paversti juokais. O kai pardavėjos nutarė juos sulaikyti, vienas jų, 32 metų Naujosios Akmenės gyventojas, kaip svarų argumentą, išsitraukė lytinį organą ir jį pademonstravo. Matyt, tokiu elgesiu norėjo įtikinti, kad jam ant visko nusišvilpt.

Po tokio šou vyrai nutarė parduotuvę palikti, tačiau darbuotojos, iškvietusios Akmenės rajono policijos komisariato pareigūnus, užtvėrė kelią ir jų neišleido. Pareigūnai vyrus rado jau apsiraminusius. 32 metų lytinio organo demonstruotojui buvo nustatytas sunkus (2,97 prom.) girtumas, jo 21-nerių metų draugeliui – vidutinis (2,29 prom.). Pastarajam lapkričio mėnesį dėl smulkių vagysčių iš įvairių Naujosios Akmenės parduotuvių yra pradėtos net trys administracinės bylos. Beje, viena jų – dėl iš šios pačios parduotuvės nugvelbto alkoholio butelio. Vaikinas teistas ir už neteisėtą narkotinių medžiagų vartojimą, ir viešosios tvarkos pažeidimą, kurio metu, būdamas neblaivus, sumušė nepilnametį.

32 – jų metų akmeniškio biografijoje – nesuskaičiuojamas kiekis administracinių bylų, daugiausia už įvairias vagystes, ir baudžiamųjų bylų, tarp kurių vyrauja viešosios tvarkos pažeidimai. Dabar savo šokiruojančiu elgesiu parduotuvėje jis vėl pažeidė viešąją tvarką ir dėl to buvo pradėtas naujas ikiteisminis tyrimas. Akmenės rajono policijos komisariato tyrėjai šiuo metu tiria dar kelias bylas, kuriose jis įtariamas fizinio skausmo sukėlimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Реnіs Enlarga Меntаs

Реnіs Enlarga Меntаs portretas
Taigi lietuviškų, žalių žmogeliukų šūkis yra "pagauti, nubausti, pasodinti". Bet čia kažkodėl buksuoja...

Kaimu siukslem panyzo siknas

Kaimu siukslem panyzo siknas portretas
Nori i zona,tik viena beda,kad neturim svarios teisesaugos??

Gljei gydytojas

Gljei gydytojas portretas
Būtų, tai ir foto įdėta ir nuteistas būtû. Ir O čia nieko. Norma !
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių