Panevėžyje degiu skysčiu apipiltas ir padegtas vaikas: ką po įvykio jis pasakojo mamai?

Į medikų rankas ketvirtadienio vakarą pateko, kaip įtariama, Panevėžyje degiu skysčiu apipiltas ir padegtas mažametis. Pareigūnai atskleidė daugiau šio šiurpaus įvykio detalių.

„Iš ligoninės gavome pranešimą, kad pristatytas aštuonerių metų berniukas. Jam nudegusi koja“, – portalui kauno.diena.lt teigė Panevėžio apskrities policijos atstovė Karolina Miganovičienė.

Į gydymo įstaigą vaiką atvežė mama. Ji pareigūnams nurodė, kad sūnus apie 18 val. grįžo namo iš kiemo, kur buvo su draugais. 

„Berniukas mamai pasakojo, kad grįžtant, kai jau buvo vienas, prie jo priėjo šiek tiek vyresnis, nepažįstamas jaunuolis ir apipylė koją skysčiu bei padegė. Jis greitai ją užgesino ir grįžo į namus“, – sakė K. Miganovičienė.

Pasak pašnekovės, pareigūnai nuvyko į berniuko nurodytą incidento vietą. Tačiau degėsių, skysčio ar talpos jam laikyti, nerado. Šiuo metu tikslinamos įvykio aplinkybės. „Pareigūnai bendrauja su mažamečio mama, apklaus ir patį berniuką bei jo draugą, su kuriuo jis leido laiką“, – aiškino policijos atstovė.

K. Miganovičienės teigimu, jei informacija pasitvirtins, bus pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo ir ieškoma įtariamojo.

Aštuonmetis šiuo metu gydomas Panevėžio ligoninėje.

Netrukus po pokalbio su kauno.diena.lt žurnalistais, pareigūnai pateikė kiek netikėtą visuomenę sukrėtusio įvykio atomazgą. 

„Tikslinant įvykio aplinkybes buvo apklaustas berniuko draugas. Paaiškėjo, kad vaikai neatsargiai elgėsi su ugnimi, taip aštuonmetis apdegė koją, o padegimo versiją berniukas išsigalvojo“, – detalizavo Panevėžio apskrities policijos atstovė.

Primename, kad žinia apie šį kraupų įvykį ketvirtadienį paplito ir feisbuke. „Labas vakaras, reikalinga jūsų pagalba. Šiandien, apie 18–19 val., prie Staniūnų 72 namo buvo apipiltas degiu skysčiu ir padegtas mano 8 metų vaikas. Vaikui smarkiai apdegė kojos. Gal matėte ši įvykį?“ – socialiniame tinkle rašė moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
Pofig yra vaiko teisių kontoros kurias išlaikyt išsiaškins

pabijojo mamos riksmų

pabijojo mamos riksmų portretas
jau vaikas prisipažino, kad pats kaltas, tai nelokit, ko nežinot

O

O  portretas
Gal pats pasipylė iš kur išvados nebaigus tyrimą visi runkeliai yra idijotai
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių