Vyrą ir vaiką pražudžiusios avarijos detalės: 3-metį dar bandyta gaivinti, tėvas žuvo iškart

  • Teksto dydis:

Avarijos vieta Panevėžyje. Kelias Rokiškis–Panevėžys, 103 kilometras. Sudaužyti trys automobiliai, iš vieno ištraukti žuvę žmonės. Apie šio kraupaus įvykio detales pasakojama LNK reportaže.

„Vakar vakare, apie 19.30 val. Panevėžio rajone įvyko tragiškas eismo įvykis, pareikalavęs dviejų asmenų gyvybių. Žuvo 39-erių metų vyras ir vos trejų metukų berniukas. Į įvykio vietą atvykus medikams, vyrui iš karto konstatuota mirtis, berniuką dar bandyta gaivinti, tačiau nesėkmingai“, – sakė Panevėžio apskrities policijos atstovė Rasa Meištė.

Anot policijos, tame pačiame automobilyje buvo ir 26-erių moteris, ji sėdėjo prie vairo, o per avariją patyrė sunkius sužalojimus. Moteris medikams perduota be sąmonės.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

„Automobiliu „Fiat Punto“ važiavo šeima: mama, tėtis ir sūnus“, – pasakojo R. Meištė.

Policija aiškino ir tragiško įvykio aplinkybes.

„Pirminiais duomenimis eismo įvykis įvyko, kai automobilis BMW, vairuojamas neblaivaus 60-ies  metų vyro atsitrenkė į ta pačia eismo kryptimi į miesto pusę važiuojantį automobilį „Fiat Punto“, kurį pirminiais duomenimis vairavo blaivi 26-erių metų moteris. Kartu su ja automobiliu vyko minėtas vyras ir berniukas. Automobilis nuo smūgio išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir atsitrenkė į automobilį „Honda Civic“, kurį vairavo 50-ies metų blaivi moteris“, – aiškino R. Meištė.

Pastaroji moteris taip pat išvežta į ligoninę. Pasak pareigūnų, jos gyvybei pavojus negresia. Yra ir tokių, kurie per avariją nenukentėjo.

„BMW vairuotojui pagalbos neprireikė“, – konstatavo R. Meištė.

Įvykio vietoje paaiškėjo, kad BMW vairuotojas – girtas.

„Eismo įvykio vietoje alkoholio kiekio matuokliu patikrinus BMW automobilio vairuotoją nustatytas 1,05 prom. Girtumas“, – sakė R. Meištė.

BMW vairuotojas automobiliu važiavo vienas, tai Panevėžio gyventojas, policijai anksčiau jis nebuvo žinomas.

„Automobilio BMW vairuotojui gresia laisvės atėmimo bausmė nuo trejų iki dešimties metų nelaisvės už vairavimą neblaiviam ir pražudžius žmones“, – tvirtino R. Meištė.


Šiame straipsnyje: avarija LTmašinaGirtumasmasinė avarijamažametis

NAUJAUSI KOMENTARAI

piletis

piletis portretas
Ne pirma karta jau irodita kad 95% BMW vairuotoju nesveiki ir pavojingi zmones. Kur policija, kodel nemato ar nenori matiti. Labai gaila jaunos seimos. Bukime atasrgus kelyje ir gerbime vini kitus.

tokiam bausmė

tokiam bausmė portretas
titi būti iki gyvos galvos.

Vaidas

Vaidas portretas
Ta supista jobanu mentu sunu respublika uzmuse vyra su sunum ir tik iki 10m duokit sautuva saudysiu ranka nesudrebes
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių