Panevėžį sukrėtė šiurpi nepilnamečio žmogžudystė

  • Teksto dydis:

Pirmadienį policija toliau aiškinasi nepilnamečio nužudymo Panevėžyje aplinkybes.

Kaip BNS pirmadienio rytą sakė Panevėžio apskrities policijos atstovė Rasa Galkauskienė, kol kas galimi įtariamieji nėra nustatyti.

„Kadangi dar neturime įtariamųjų, motyvų – tuo labiau. (...) Pareigūnai grįžta į įvykio vietą, dar papildomai dirbti, ieškoti“, – sakė ji.

Septyniolikmečio vaikino kūnas su žaizda kakle sekmadienį apie 21 val. aptiktas automobilių stovėjimo aikštelėje S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje. Nustatyta, kad žaizda nėra šautinė.

Nužudytasis policijai žinomas nebuvo, jis, turimais duomenimis, anksčiau nebaustas ir neteistas.

Pirmadienio rytą Panevėžio policija išplatino prašymą atsiliepti įvykį ar įtartinus asmenis mačiusius, vertingos informacijos apie jį turinčius žmones.

„Šiai dienai mums reikalinga bet kokia su šiuo įvykiu susijusi informacija“, – žurnalistams sakė Panevėžio apskrities policijos viršininko pavaduotojas Mindaugas Ambraziūnas.

Jis nedetalizavo, ieškoma vieno ar kelių asmenų bei pabrėžė, kad gyventojai turėtų pranešti apie bet kokias neįprastas aplinkybes, pastebėtas sekmadienio vakarą nusikaltimo padarymo apylinkėse.

Policija kol kas nedetalizuoja galimų versijų dėl ko vaikinas galėjo būti nužudytas, nerastas ir galimas nusikaltimo įrankis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

paklausimas

paklausimas portretas
Lietuvos savivaldybiu administraciju vaiku teisiu apsaugos tarnybos neveiklios nesugeba suvaldyti nepilnameciu energijos pertekliaus gatvese vaikus aukleje narkotikai sekso barai miestu gatvese girtaujantys jauni tevai bedarbiai kazlu rudoje patevis prievatauja vaikus... kodel tokie ir dar baisesni nusikaltimai vykdomi ES valstybeje valdant grybauskaitei
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių