Nušovė žmoną ir nusižudė: pavyzdingoje tauragiškių šeimoje – skyrybų prašymas?

Vakarykštis antradienio rytas Tauragės rajone prasidėjo tragiškai. 47 metų vyras medžiokliniu šautuvu nušovė žmoną ir nusižudė pats. Be tėvų našlaičiais liko trys vaikai, jauniausiajam – vos dveji. Kaimynai nenumano, kas įvyko šeimoje. Tikina, kad sutuoktiniai buvo draugiški. Vyras neatrodė agresyvus.

Kunigiškių kaimo gyventojus antradienį ryte pažadino šūviai. Nieko neįtarę žmonės tik vėliau sužinojo apie tragediją – jų kaimynas nušovė savo 39 metų sutuoktinę ir nusižudė pats.

Anot policijos, mirtinos kulkos buvo paleistos iš vyrui priklausančio ginklo.

„Vyras ginklui leidimą turėjo. Tai buvo lygiavamzdis šautuvas, skirtas medžioklei. Abu asmenys policijai nėra žinomi“, – teigė Tauragės apskrities policijos atstovė Greta Kęsminaitė-Pudžemė.

Apie šeimą kaimynai atsiliepia tik gerai. Esą darbštūs sutuoktiniai atsinaujino namą, gražiai susitvarkė aplinką. Buvo draugiški ir malonūs, negirtavo, nesipyko.

Kad jis gertų ar kažkas būtų, nieko nebuvo, gera šeima, tyku, ramu.

„Tikrai labai normalūs žmonės buvo, ne latrai, ne kažkas... Ir autoelektrikas jis buvo geras“, – sakė moteris.

„Specialistas geras. Viskas, kas susiję su mašinom ar elektra, tai jis labai geras. Nežinau, tragedija... Kad jis gertų ar kažkas būtų, nieko nebuvo, gera šeima, tyku, ramu. Geri atsiliepimai. O kas ten įvyko nežinau, nelenda į galvą“, – kalbėjo vyras.

Be tėvų liko trys vaikai. Jauniausiam – vos dveji.

„Aštuoniolikos ir aštuonių metukų dukros eidavo į dienos centrą, čia mano dukra dirba. Ir dvejų metukų berniukas. Baisu. Išgirdau ryte, tai nei kažką dirbti išeina, nei nieko“, – pasakojo kita moteris.

„Baisu, našlaičiai vaikai. Tai ir kalbam, jeigu jis norėjo pasitraukti, tai galėjo pasitraukti arba išsiskirti, jeigu kažkas buvo. Bet palikti vaikus našlaičiais, nepagalvojo... Nebent žmogui liga kokia“, – stebėjosi dar viena pašnekovė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Su mažamečiais dirba Vaiko apsaugos tarnybos specialistai ir psichologai. Į šeimos tragediją jie sureagavo nedelsiant.

„Šiuo metu vaikams inicijuojama skubi psichologo pagalba. Atvejis išties sudėtingas, vaikai patyrė neeilinius išgyvenimus, tad visokeriopa pagalba jiems bus užtikrinta ir ateityje. Šiuo metu vaikams yra svarbiausia ramybė, saugumas ir emocinė parama. Jais rūpinasi artimieji“, – informavo Tauragės vaiko teisių apsaugos atstovė Lina Komskienė.

Anot kaimynų, vyrą galimai išprovokavo nesėkmingai susiklostę sutuoktinių santykiai.

„Sako, kad ta žmona skyrybų prašymą padavusi buvo, gal dėl to kažkas šeimoje buvo? Gal įsiskaudino?“ – svarstė kita moteris.

Apie įvykį policijai pranešė artimasis. Policija neatskleidžia, ar vaikai per kraupų išpuolį buvo namuose.

Panašus įvykis sekmadienį sukrėtė Skuodo rajoną. Neblaivus 55-erių vyras savo medžiokliniu šautuvu nušovė 44-erių moterį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žiniuoniai

Žiniuoniai portretas
Ar jūs viską žinot komentatoriai kas ten buvo? O gal jis nesveikas pavyduolis buvo?

Bėda

Bėda portretas
Va kas darosi kai psichiniai ligoniai laiku negydomi.

re

re portretas
Moteru emancipacija veda jas ne i darnu bendradarbiavima su vyrais bet i kova, nora juos zlugdyti. Pazeminti vyrai tampa neprognozuojami...
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių