Nuo policijos sprukęs ir du žmones pražudęs girtas ukrainietis išgirdo teismo nuosprendį

  • Teksto dydis:

Tragišką avariją Kėdainių rajone vasarą sukėlęs nuo policijos pareigūnų sprukęs neblaivus ukrainietis išgirdo teismo nuosprendį.

Kaip rašoma Kauno apylinkės teismo Kėdainių rūmų teisėjos Laimos Šablevičienės nuosprendyje, jam paskirta ketverių metų ir keturių mėnesių laisvės atėmimo bausmė. 

Taip pat Ukrainos pilietis turės atlyginti neturtinę kelių dešimčių tūkstančių eurų žalą nukentėjusiesiems ir civiliniams ieškovams su 5 proc. dydžio metinėmis palūkanomis.

Kartu su šia bausme nuteistajam paskirtos ir baudžiamojo poveikio priemonės: teisės vairuoti kelių transporto priemones atėmimas penkeriems metams atėmimas ir jam priklausiusio automobilio „Mercedes Benz C 180“ konfiskavimas.

Byloje buvo nustatyta, kad kaltinamojo sukeltą autoįvykį sąlygojo ypač grubūs kelių eismo taisyklių pažeidimai – sunkus neblaivumas, žymiai viršytas leistinas greitis, neatidumas, sąlygojęs negalėjimą automobilio valdyti laikantis saugaus atstumo.

Nuosprendyje rašoma, kad kaltinamasis prisipažino padaręs nusikalstamą veiką ir, teismo manymu, nuoširdžiai gailėjosi.

 

 

Primename, kad 2020 metų birželio 26 d. kelyje Aristava–Kėdainiai–Cinkiškis pastebėję įtariamą automobilį, policijos pareigūnai įjungė tarnybinės mašinos švyturėlius, tačiau vairuotojas reikalavimui sustoti nepakluso, padidino greitį ir buvo persekiojamas apie 4–5 kilometrus.

Neblaivus Lietuvoje dirbęs Ukrainos pilietis, viršydamas leistiną greitį važiuodamas gyvenviete atsitrenkė į ta pačia kryptimi dešine kelio važiuojamosios dalies puse važiavusio automobilio „Audi S4“ galinę dalį.

Nuo smūgio automobilis „Audi S4“ buvo nublokštas bei atsitrenkė į medį. Per eismo įvykį žuvo automobilio „Audi S4“ vairuotojas ir jo keleivis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

A dvok ate

A dvok ate portretas
Girtumas !Lengvinanti Aplinkybe ,uz du Zuvusius ,ar ne 'Teisejai' !!!! ???

Nigga

Nigga portretas
Korumpuoti Lt teismai myli žmogžudžius ir prievartautojus

to turbut

to turbut portretas
gal jis arabas o ne hoholas, o tie nebaudziami nes anzmogiai
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių