Narkotikų platintojai sės į teisiamųjų suolą

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kaltinamiesiems aktams surašyti perdavė tris baudžiamąsias bylas dėl narkotinių medžiagų.

Reaguojant į gyventojų skundus policininkai atliko tyrimą dėl Taikos pr. veikusio narkotinių (psichotropinių) medžiagų platinimo „taško“. 2008 metų kovą policininkai apsilankė Taikos pr. esančiame bute, kuriame, pagal gautą informaciją, buvo prekiaujama narkotinėmis (psichotropinėmis) medžiagomis.

Įvykio vietos apžiūros metu pareigūnai rado ir paėmė penkias ampules su psichotropine medžiaga - diazepamu (0,050 g), tris kapsules su psichotropine medžiaga - tramadoliu (0,150 g), narkotinę medžiagą - aguonų ir jų dalių koncentratą (1,537 g). Taip pat bute sulaikyti keturi policijai seniai žinomi nedirbantys asmenys.

Uostamiesčio pareigūnai taip pat baigė tyrimą dėl 39 metų klaipėdiečio A.Š. nusikalstamos veikos. 2008 metų spalio mėnesį Liepų g., sulaikę A.Š. ir pas jį rado heroino (0,003 g) ir dvi bromazepamu tabletes(0,005 g).  Sulaikytojo namuose Sportininkų g. rasta ir paimta dar 13 tablečių su psichotropine medžiaga - lorazepamu (0,0352 g).

Policininkai baigė dar vieną tyrimą dėl 21 klaipėdiečio ir 48 kauniečio nusikalstamų veikų. Pernai gegužės mėnesį automagistralės Kaunas-Klaipėda 301 km pareigūnai sulaikė automobilį „Audi A8“, kurį vairavo uostamiesčio gyventojas. Pas jį rasta ir paimta narkotinė medžiaga - kokainas (bendra masė - 48,552 g, masė milteliuose - 19,469 g).

Įtariama, kad vyras narkotinę medžiagą už 8000 Lt įsigijo Kaune pas 48 metų laikinosios sostinės gyventoją.

 


Šiame straipsnyje: narkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių