Lazdijų rajone į iškvietimą atvyko girta medikė, kartu buvęs neblaivus vairuotojas paspruko

  • Teksto dydis:

Lazdijų rajone į iškvietimą atvyko neblaivūs greitosios darbuotojai – vairuotojas ir medikė, pranešė Alytaus policija.

Ketvirtadienį apie 19.18 val. Lazdijų rajono policijos komisariate buvo gautas 54-erių vyro pranešimas, kad sutrikus motinos sveikatai, skubios pagalbos tarnybų telefonu išsikvietė medikus.

Į įvykio vietą atvykę greitosios medicinos pagalbos ekipažo darbuotojai, pranešėjo teigimu, atrodė akivaizdžiai neblaivūs. Tiek medikė, tiek vairuotojas, kaip sakė pagalbą kvietęs vyras, kalbėjo nerišliai, nuo jų sklido stiprus alkoholio kvapas.

Pranešėjas iškvietė policijos pareigūnus, iš užvedimo spynelės ištraukė raktelį. Atvykus policijos pareigūnams, įvykio vietoje, Lazdijų rajone, Paliūnų kaime 53-ejų greitosios darbuotojai nustatytas vidutinis girtumas (1,82 prom.). Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Lazdijų greitosios medicinos pagalbos skyrius yra pavaldus Alytaus rajono greitosios medicinos pagalbos stočiai. Minėta stotis yra Alytaus rajono savivaldybės pavaldume.

„Savivaldybei situacija žinoma. Kol kas nekomentuojame. Kai tyrimas bus atliktas, bus priimti atitinkami sprendimai“, – BNS sakė Alytaus rajono savivaldybės atstovė Vitana Bručienė.

Alytaus rajono policijos komisariatui kol kas nepavyko rasti iš įvykio vietos pasišalinusio vairuotojo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šoferis

Šoferis portretas
valdanciuju gauja nugirde Lietuva, zmones geria ir ,,baubia" iš sielvarto, medikai matydami kaip Uršule milijardus susikrove o medikams nebeliko, liko sievarta skandinti vyno taureje, kuo geresnis ,, Auksinis protas'', Mildazyte, kitos pseudo garsenybes, suklydo zmones, tai ju kalte ir ju gyvenimas, jie neverkšlena kaip garsusis teisejas prišikęs Klaipeda

Irma

Irma portretas
Ar gi galima ją vadinti medike, gėda, jei pirmoje eilėje stikliukas, o pareigos ir darbas paskutinėje vietoje. Pati išgėrus ir su girtu važiavo, tai taip protrūkis švietė, o kur ten pagal kitiems. Šaunuoliai, žmonės teisingai pasielgė, o kiek dar tokių yra...Atleisti iš pareigų, bausti be gailesčio.

Is to,

Is to, portretas
ka GPM uzdirba,tik pasigerti karta ir teiseina. Tai nera ko tiketis kitokiu darbuotoju!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių