Kavinėje be apsauginės kaukės sėdėjusiam neblaiviam vyrui – 1 tūkst. eurų bauda

Dėl apsauginių nosį ir burną dengiančių veido kaukių nedėvėjimo pirmadienį nubausti du žmonės.

Policijos departamento atstovė spaudai Revita Janavičiūtė antradienį informavo BNS, kad protokolai surašyti Panevėžyje ir Utenoje.

Panevėžyje asmeniui skirta pusė minimalios baudos – jis nedėvėjo kaukės vaistinėje. Tuo metu Utenoje asmuo kaukės nedėvėjo kavinėje ir buvo neblaivus – jam skirta 1 tūkst. eurų bauda.

Dėl saviizoliacijos pažeidimų pirmadienį nubausti keturi žmonės – vieną protokolą surašė policija, likusius – Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai.

Administracinių nusižengimų kodekse numatyta, kad dėl privalomų nurodymų nesilaikymo gresia nuo 500 iki 1,5 tūkst. eurų baudos, juridiniams asmenims – nuo 1,5 iki 6 tūkst. eurų baudos.

Saviizoliacijos privalo laikytis žmonės, atvykę iš šalių, kur sergamumo koronavirusu rodiklis ne mažiau kaip 16 atvejų 100 tūkst. gyventojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ji

Ji portretas
Tai kavines uzdarykit visai sudurnavojo kaip gert ar valgyt .o kavibej isgert gal negalima jau virs visko

>

> portretas
Zmogui 1000 Euru bauda, be teismo ?Zmoniu tarnas,prieina,paduoda PILIECIUI vienkartine apsaugine kauke ir tiek ziniu ?Kaukes normaliose salyse prie parduotuviu dalina nemokamai,bet cia verYYYgu-menteliu-satriju Lietuva, koeficijentas 4 ? P.S "Neprikalusomi" zurnalistai , ar "vlast",tebeJama "koroninius tukstantinius priedus"?

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuva praeinamas kiemas,visi važiuoja į visas puses,ir dar pilna debilų kuriems visai tas pats kad kiti serga,va kai patiems subinė prikeps prie to covid19,užgiedos kitaip.Latvijoje ir Estijoje sergamumas mažas,nes toliau važiuoti nėra kur,judėjimas mažesnis,ir debilų mažiau. Nusišaukit kuris nors protestuotojas prieš covid19,o geriau keli iš karto,debilų bus mažiau,ir susirgimų sumažės,nereikės kaukių kitiems.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių