Jonavoje ir Radviliškyje sulaikant įtariamuosius nukentėjo du pareigūnai

  • Teksto dydis:

Jonavoje ir Radviliškyje sulaikomi įtariamieji pasipriešino policininkams.

Sekmadienio naktį, apie 3 val., Jonavoje, P. Vaičiūno gatvėje, 25 metų vyro bute, rastas ir paimtas vienas, įtariama, narkotinės medžiagos augalas ir 44 folijos paketėliai su viduje esančia galbūt augalinės kilmės narkotine medžiaga.

Kaip pranešė Policijos departamentas, įvykio vietoje buvęs vyras, siekdamas išvengti sulaikymo, agresyviai elgėsi ir sudavė tarnybos metu uniformuotam Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnui.

Jis po medikų apžiūros gydomas ambulatoriškai.

Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis ir pasipriešinimo policijai.

Dar vienas policininkas nukentėjo Radviliškyje.

Sekmadienį, po 11 val., namuose Ąžuolų gatvėje atvykusiems policijos pareigūnams pasipriešino neblaivus įtariamasis dėl smurto artimoje aplinkoje.

Neblaivus (1,40 prom.) 57 metų vyras, siekdamas išvengti sulaikymo, per grumtynes sužalojo tarnybos metu uniformuotą Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūną.

Kėsindamasis sugriebti elektros impulsinį prietaisą, įtariamasis jį sugadino.

Pareigūnas gydomas ambulatoriškai.

Vyras uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tazerius uzdraust turi

Viktorija

Viktorija portretas
Varkšeliai nukentėjo nuo žmogaus.Tai pasaulio sencacija nukentėjo faras.Kodėl nerašo,kad buvo sudaužyti jėgos strukturos ir nukentėjo nuo jų?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių