Girti globos namų auklėtiniai mušė įstaigos direktorių ir apgadino jo automobilį

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Marijampolės savivaldybėje esančiame Meškuičių kaime neblaivūs vaikų globos įstaigos auklėtiniai smurtavo prieš direktorių.

Kaip pranešė Policijos departamentas, apie 16.30 val. viešojo transporto sustojime neblaivus šešiolikmetis „Vaiko tėviškės namų“ auklėtinis sudavė ranka į veidą įstaigos direktoriui, o neblaivi šešiolikmetė auklėtinė į direktoriaus tarnybinį automobilį mėtė akmenis ir išdaužė galinio bei šoninio lango stiklus.

Nukentėjusysis į medikus nesikreipė. Nuostolis nustatinėjamas.

Vaikinas, kuriam nustatytas 1,47 prom. girtumas, ir mergina, kuriai nustatytas 1,13 prom. girtumas, uždaryti į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
Tegu jie greičiau važiuoja į Londoną, tie vaikučiai.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai ne iš gero gyvenimo daro tie vaikai,matomai yra ten nesaldus gyvenimas.Jeigu vaikai mato išnaudojimą,mato kad skriaudžia nuolat todėl ir jie pasidaro žiaurūs,nesiskaito nei su mokytojais,nei su bendraklasiais,o ir su pačiu direktorium.Reikia pirma rasti priežąstį,kodėl taip atsitiko ir iš kur gavo alchogolio.O tuose namuose gyventi yra ne pyragai.

kazas

kazas portretas
Nu blemba geri rezultatai pasiekti snargliu auklejime,,talzo mokytojus direktorius ,,tuoj prades mokytojas prievartaut ,,saunu,,a ne?.Durniu laivas
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių