Druskininkuose automobilio vairuotojai nustatytas 3,40 promilių girtumas: moteris nesulaikyta

Druskininkuose sustabdyto automobilio vairuotojai policija nustatė itin sunkų – 3,40 promilių girtumą.

„Automobilis tiesiog buvo sustabdytas patikrinimui“, – BNS sakė Alytaus apskrities policijos atstovė Kristina Janulevičienė.

Neblaivi automobilį „Opel Vectra“ vairavusi 41 metų moteris buvo sustabdyta antradienio vakarą, apie 22.25 val., Vytauto gatvėje.

Moteris sulaikyta nebuvo, nes, pasak policijos, asmenys, nekeliantys pavojaus sau ir aplinkiniams, nėra sulaikomi. Sunkiai apsvaigusiai vairuotojai medicininė pagalba nebuvo reikalinga.

Tą pačią dieną, 16.30 val., Šiauliuose, Aušros alėjoje, 58 metų moteris, vairuodama automobilį „Mazda 2“ neblaivi (2,55 prom.), nesuvaldė transporto priemonės ir atsitrenkė į gatvės apšvietimo stulpą. Vairuotoja uždaryta į areštinę.

Pasak policijos, dar vienas stipriai apsvaigęs vairuotojas antradienį sulaikytas Kėdainių rajone, Pasmilgio kaime.

Paaiškėjo, kad automobilį „Citroen C5“ vairavo neblaivus ir teisės vairuoti transporto priemonę neturintis 59 metų vyras.

Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,13 promilės alkoholio.


Šiame straipsnyje: girta vairuotojaavarija LTvairavo neblaiviDruskininkai

NAUJAUSI KOMENTARAI

vilius

vilius  portretas
čia LIetuva,lemia ne istatymas,o mento nuomone,arba boba svarbi persona Druskininkuose,arba mentai gavo kyši

Rima

Rima portretas
Kaip čia gaunasi? Druskininkuose beveik komoje girta už vairo nesulaikyta, o MIldazyte Vilniuj perpus blaivesne nakvojo areštinėje. Kada tie dvigubi standartai baigsis? Ir ką mūsų žurnalistai vadinami- iš policijos suvestinis nukopijavo- nei tau analizės nei tau tyrimuko. Gal toji iš Druskininkų pvz irgi kokia tyrėja ar prokurorė ar aukšta valdininke?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių