Daugiau apie tragediją Šiauliuose: naujagimis galėjo būti paskandintas kibire

  • Teksto dydis:

Trečiadienį šalį sukaustė tragiška žinia – Šiauliuose rastas negyvas vos kelių dienų kūdikis, prie jo – jauna susižalojusi motina. TV3 žinios išsiaiškino daugiau šios kraupios nelaimės aplinkybių.

Anot TV3 žinių, nežinomu norėjęs likti šaltinis pasakojo, kad, pirminiais duomenimis, kūdikis buvo paskandintas kibire. Tai, kaip įtariama, padariusi 24-erių motina bandė žalotis.

Medikus iškvietė bute, kitame kambaryje, buvęs vyras.

Prokuratūra pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl mažamečio nužudymo, tačiau daugiau tragiško įvykio detalių visuomenei nepateikia.

Apie kraupius nakties įvykius šalia esančiame bute prabilo kaimynai. Anot jų, šeima buvo tvarkinga.

„Ji pas mane vieną kartą buvo, pusę metų ar daugiau nei prieš metus, pasiskambino į duris vakare, kažką norėjo į sieną gręžti. Ji tokia jauna, sakau, žinoma, be problemų. O šiaip, kad susitikus, kad aš einu namo ir jie, tai per du metus, gal tik tris kartus“, – sakė vienas jų.

Žalotis bandžiusi moteris išvežta į ligoninę, apie jos būklę ligoninė taip pat detalesnės informacijos neteikia.

Asociatyvi Pixabay nuotr.

Priminsime, kad, anot policijos, trečiadienio paryčiais, apie 4.13 val., bute Šiauliuose rastas miręs pernai gimęs naujagimis bei susižalojusi 24-erių motina. Kūdikis buvo šešių dienų amžiaus.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas nužudė mažametį, baudžiamas laisvės atėmimu nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimu iki gyvos galvos.

Pirminis šaltinis: https://www.tv3.lt/naujiena/video/aiskeja-daugiau-apie-tragedija-siauliuose-naujagimis-galejo-buti-paskandintas-kibire-n1210445?priority=15&fbclid=IwAR1aEuJYXjLr0QnFe129CKDxbQyS_rpRxmnZlWv3LIfZXV1tEjXHIzKEKU8.


Šiame straipsnyje: naujagimisŠiauliainaujos detalėsnegyvas kūdikissusižalojusi motinatragedija Šiauliuosepagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aldona Lukoseviciene

Aldona Lukoseviciene portretas
Ir vėl vyras buvo kitam kambarį ir negirdėjo ką žmona veikė su naujagimiu, turėjo būti kažkoks triukšmas, verksmas o dabar nieko, o gal taip turėjo būti.

Klmn

Klmn portretas
Kokios silpnos daba moterys koks silpnas jaunimas, musu laikais jokiu pogimdyviniu nebuvo. Gimdem , auginom vaikus , ir salygos buvo ne tokios kaip dabar...

jojo

jojo portretas
uz kojos ir i kibira-tiek delov
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių