Akiplėšiškas elgesys Alytaus ligoninėje: lankytojas įtariamas smurtavęs prieš du medikus

Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninėje lankytojas, įtariama, smurtavo prieš du medikus.

Kaip pranešė policija, incidentas įvyko antradienį, apie 11.40 val., Vidaus ligų skyriuje. Vyras, įtariama, smurtavo prieš gydymo įstaigos 60-metę darbuotoją.

„Vyras atvyko lankyti mamos į ligoninę, atvyko ne lankymo metu. Personalo prašomas palikti patalpas, nereagavo, neklausė. Tuomet įsitraukė skyriaus vedėja – gydytoja taip pat prašė išeiti. Tačiau vyriškis nereagavo ir į jos prašymus, elgėsi agresyviai, keikėsi, vartojo necenzūrinius žodžius“, – BNS trečiadienį sakė Alytaus policijos atstovė Kristina Janulevičienė.

Pasak jos, vėliau vyras sudavė gydytojai ir pastūmė jos kolegę.

Vyras nebuvo sulaikytas, po konflikto jis pasišalino iš ligoninės, tačiau policija jau nustatė jo asmenybę, asmuo kol kas nėra apklaustas.

Įvykio aplinkybes aiškinasi policija. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Atejo aplankyti ir pamate kad motina guli numesta kaip suo be jokio gydymo ir prieziuros. Taip sau del nieku zmones triuksmo NEKELIA. Dabar daktarai pasidare labai godus ant pinigu. Kuo zmogui blogiau - tuo jie daugiau is jo lupa.. bet pirma pavarineja po puses Lietuvos ligonines Matot, kaip stojo fasistine gauja uzstoti svolocius zudikus su baltais chalatais. Atsimenat kai Landzbergio Ozi gyde tai suleke ne viena desimtis profesoriu ir su vaistais nebuvo jokiu problemu. Fasistai sako: ,,Neturi babkiu stipk gyvuly.,,

anelė

anelė portretas
Gal pašalpelės pinigai ėjo pabaigon,tai išsiliejo ant medikų,senai laikas pijokus pirma išblaivinti,nesuteikti paslaugu

...

... portretas
Turbut nugyde ka nors
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių