Per žingsnį nuo tragedijos: apie Nemune skęstančią šeimą šūksniais pranešė mergaitė

  • Teksto dydis:

Trečiadienį svilinant rekordiškai kaitrai daugelis nusprendė atsigaivinti vandens telkiniuose. Vienai šeimai toks laiko praleidimas vos nesibaigė baisia tragedija.

Remiantis ugniagesių pateikiama informacija, ši nelaimė Prienų rajone baigėsi laimingai – išgelbėta Nemuno upėje skendusi šeima.

„Tai pati tragiškiausia vasaros para, ištraukti šeši skenduoliai“, – BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Laura Valauskienė.

Apie 18 valandą ugniagesiams gelbėtojams pranešta, jog Nemuno saloje Prienuose bėgioja mergaitė, kuri šaukia, kad skęsta mama, tėtis ir brolis.

Atvykus gelbėtojams, žmonės buvo saugūs Nemuno saloje. Paaiškėjo, jog bebraidydamas upėje ėmė skęsti vaikas. Jį bandė gelbėti tėvas, tačiau jis taip pat pradėjo skęsti.

„Žmogus, kuris buvo šalia, juos abu išgelbėjo. (...) Ugniagesiai gelbėtojai norėtų jam padėkoti: būtų gerai, jei daugiau būtų tokių atsakingų žmonių“, – sakė L. Valauskienė.

Atplaukę su valtimi ugniagesiai šoką patyrusius tėvus bei du jų mažamečius vaikus nugabeno į krantą ir perdavė medikams.

Kaip šeima pateko į tokią situaciją, galima tik spėti. Laimė, viskas baigėsi laimingai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ZT

ZT portretas
Senjoras apie vaiku prieziura visai nusisnekat. Braidziojom Nemuno pakrante prie Kulautuvos, kelnes iki keliu pasiraitoje. Zingsnis ir vaikas visas vandeny gulejo, nes y duobe pataike. Taip kad nustokit tevus bereikalingai linciuoti. Vaiku nemoka priziuret......Geriau patylekit.

Anonimas

Anonimas portretas
Ką jie, nemoka plaukti ar ką ?

.

. portretas
Būna visko. kažkada mažoji lakstė Nemuno salos krantu ir nuslydo į vandenį. gerai, kad buvau pasroviui, spėjau sugriebti ir ištraukti
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių