Varėnos rajone – autobuso, vilkiko ir dviejų automobilių avarija

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Varėnos rajone į avariją pateko vilkikas, keleivinis autobusas ir du lengvieji automobiliai, nukentėjo trys žmonės.

Bendrasis pagalbos centras 13.42 val. sulaukė pranešimo, kad Valkininkų seniūnijoje, netoli Čižiūnų kaimo, įvyko avarija – susidūrė keleivinis autobusas ir du lengvieji automobiliai, yra nukentėjusių.

Vėliau paaiškėjo, kad jie visi trenkėsi į vilkiką. Naujienų portalų duomenimis, lengvieji automobiliai pateko tarp sunkvežimio ir bendrovės „Kautra“ autobuso. Nuo smūgio viena mašina „palindo“ po priekyje stovinčiąją, o ši pakibo.

Pirminiais duomenimis, nukentėjo penki žmonės. Jie sąmoningi, atvykę medikai suteikė pagalbą.

Vakare Alytaus policija informavo, kad avarija įvyko kelio atkarpoje, kur vyko asfaltavimo darbai.

Darbus vykdantys darbuotojai, reguliuodami transporto eismą, sustabdė automobilių srautą,  važiuojantį iš Vilniaus pusės, kad galėtų pravažiuoti priešinga kryptimi judantys automobiliai.

Pirmasis sustojo kelininkų sunkvežimis, paskui jį lengvieji automobiliai „Audi A6“ ir „Ford Galaxy“. Jų nepamatė ta pačia kryptimi vykęs keleivinis autobusas „Vilnius-Marijampolė“ ir trenkėsi į juos.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėautobuso avarijaavarija LTLNK1

NAUJAUSI KOMENTARAI

Darius

Darius portretas
Taigi daugeliui vairuotoju ne paslaptis, kokiais greičiais laksto "Kautros" autobusai. Gal jau laikas būtu pažaboti šituos "bespredelščikus"?..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių