Ukmergės ir Panevėžio rajonuose – susidūrimai su stirnomis

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Bendrasis pagalbos centras gavo du pranešimus apie vairuotojų susidūrimus su stirnomis Ukmergės ir Panevėžio rajonuose.

Žmonės įvykių metu nenukentėjo, tačiau žuvo abi stirnos, pranešė Bendrasis pagalbos centras.

Vieną stirną automobilis partrenkė apie 22.50 val. Ukmergės rajone prie Žilvičiupio kaimo.

Antras įvykis fiksuotas Panevėžio rajone prie Vyčių kaimo.

Apie įvykius informuota policija ir aplinkosaugininkai.


Šiame straipsnyje: susidūrimas su stirnaavarijaavarija LTsusidūrimas su gyvūnais

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilnietis

Vilnietis portretas
Na, būna visokių situacijų , kai žvėris neria tiesiog po ratais ,bet bendrai kalbant : Žmonės atsimerkit! Juk per plytą , ant kelio gulinčią , niekas nevažiuos o štai gyvūnai krenta kaip lapai. Suprantama, jie juda, bet vis tiek reiktų daugiau atidumo. Po Lietuvą važinėju , tai per savaitę matytų numuštų gyvūnų tikrai daug : barsukai, voverės , šeškai na ir ,aišku, vargšeliai ežiai.....

O apie tokį reiškinį ,

O apie tokį reiškinį , portretas
kaip žvėrių migracija,girdėjote?Jeigu viskas užtverta,žvėrys praranda galimybę judėti,t.y. jiems pražūtinga.Reikia naktį lėčiau lėkt.

Emigr.

Emigr. portretas
Nesuprantu,užsienyje gyvenu,vaziuoju i darbą anksti rytais ,ir ne arti tas darbas ,niekada neteko susidurti su gyvunais.Trko matyti kad yra užtvertos teritorijos kalnuose ir pažymėta, kad toje teritorijoje gyvūnai.Bet kad kelyje kada matytum gyvūnus, ar įvyktų avarijos dėl jų neteko nei matyti,nei susidurti .Lietuvoje netvarka,tiek gyvūnų pasaulyje ,tiek žmonių gyvenime.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių