Trečiadienio nelaimės keliuose: sužeisti keturi nepilnamečiai, žuvo senolė

Praėjusią parą, trečiadienį, policija užregistravo 68 eismo įvykius, įvykusius šalies keliuose. Viename eismo įvykyje žuvo garbaus amžiaus automobilio keleivė.

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, žmonės buvo sužeisti devynių eismo įvykių metu, nukentėjo dvylika eismo dalyvių, tarp jų keturi nepilnamečiai. Neblaivūs asmenys sietini su trim eismo įvykiais.

Klaipėdos rajone, kelyje Klaipėda-Veiviržėnai-Endriejavas, tiesiame kelio ruože, kuriame leistinas 90 km/val. greitis, iš šalutinio kelio į pagrindinį kelią įvažiavo krovininis automobilis „Kamaz“, į kurį ties sankryža atsitrenkė pradedančiojo aštuoniolikmečio vaikino vairuojamas automobilis BMW, kuriuo į mokyklą važiavo dar du septyniolikmečiai keleiviai. Įvykio metu sužeisti ir reanimacijoje gydomi trys lengvuoju automobiliu važiavę jaunuoliai. Dėl eismo įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Skaudžiausia praėjusios paros eismo nelaimė įvyko Ukmergėje. Automobilis „Honda CR-V“, vairuojamas neblaivaus 63 metų vyro, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Eismo įvykio metu žuvo 86 metų keleivė bei sužalotas vairuotojas, kuris dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Kaip ELTA jau skelbė, žuvusioji – buvusio diplomato Vygaudo Ušacko mama. Automobilį vairavęs vyras – V. Ušacko brolis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių