Žaibiška reakcija po avarijos: sužeistą vyrą iš mirties gniaužtų traukė gyventojai

  • Teksto dydis:

Antradienį po pietų Kėdainių rajone įvyko avarija – nesuvaldytas kelio posūkyje ant stogo apsivertė „Audi“ automobilis, pranešama LNK reportaže.

Ši avarija įvyko kelyje Gėluva–Jankūnai–Juodkaimiai ties Angirių užtvanka. Automobilio viduje buvo įkalinti trys žmonės.

Nors su niekuo ir nesusidūrė, avarijos pasekmės baisios – sužaloti net trys žmonės: du suaugusieji ir jų anūkas. Automobilio vairuotojo būklė labai sunki. Apvirtęs automobilis prispaudė vyro galvą. Jis nebuvo praradęs sąmonės, tačiau aplinkoje orientuotis nesugebėjo.

Į įvykio vietą išsiųstos gausios specialiųjų tarnybų pajėgos: ugniagesiai, du greitosios medicinos pagalbos ekipažai ir policijos pareigūnai.

Iki atvykstant ugniagesiams pagalbą teikė įvykio liudininkai. Josvainių seniūnijos ūkininkė kartu su kitais liudininkais atvertė automobilį ant šono. Nukentėjusįjį ištraukė, suteikė pirmąją pagalbą. Žmogui labai stipriai kraujavo galva. Ūkininkė iki atvykstant medikams kraujavimą stabdė tvarsčiais.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Medikai nedelsdami užkėlė vyrą ant neštuvų ir sąmoningą, bet sunkios būklės išvežė į ligoninę. Vyras aiškino, kad jam labai skauda galvą ir vis klausinėjo gelbėtojų, kur jis yra bei kas nutiko.

Kartu važiavusi moteris ir paauglys buvo nukentėję mažiau, jie išvežti į ligoninę apžiūrai.

Pirminiais duomenimis, automobilį vairavo 62 metų vyras, kartu važiavo jo bendraamžė sutuoktinė ir septyniolikmetis anūkas.


Šiame straipsnyje: avarija LTnelaimingas atsitikimaseismo įvykissužalotas vyrasLNK turinys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nukent.

Nukent. portretas
Kraujuoja galva, tai nereiške kad skilo kaukuole.Gal randas galvos odoje, todėl kraujuoja.Man avarijos metu buvo trukusi galvos oda o kaukolė sveika, kraujavimas buvo nežmoniškas.Manau bus viskas gerai.

Nesuprantama

Nesuprantama portretas
Vyras prote ne piemuo ir kaip reikia vaziuot kad laisvam kely nesuvaldyt posukyje automobili?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių