Šiurpi automobilių kaktomuša Marijampolėje: po smūgio sužaloti trys žmonės

  • Teksto dydis:

Trečiadienio dieną neapsieita be skaudžių nelaimių – Marijampolėje įvyko avarija, į kurią suvažiavo gausios specialiųjų tarnybų pajėgos.

Portalui kauno.diena.lt susisiekus su Marijampolės policijos pareigūnais, paaiškėjo, kad Kauno gatvėje susidūrė 1962 metais gimusio marijampoliečio vairuojamas „BMW 5“ ir du „Opel Vectra“ automobiliai, kuriuos vairavo 1985 metais gimusi Vilkaviškio rajono gyventoja ir 1962 gimusi marijampolietė. Apie trijų mašinų kaktomušą pranešta 12.15 val.

Po stipraus smūgio prireikė ir ugniagesių gelbėtojų pagalbos, kadangi metalo gniaužtuose buvo įkalinti du žmonės, juos prispaudė transporto priemonės.

Po susidūrimo „BMW 5“ vairuotojas ir pirmajame „Opel Vectra“ važiavusi 1962 metais gimusi keleivė išvežti į ligoninę, vyrui nustatyta galvos trauma, moteriai – politrauma.

Liudininkų teigimu, eismo nelaimė, kaip manoma, galėjo įvykti po to, kai vienam iš vairuotojui sutriko sveikata bei prasidėjo epilepsijos priepolis.

Ketvirtadienį paaiškėjo, kad vėliau į Vilkaviškio ligoninę kreipėsi ir 1985 metais gimusi „Opel Vectra“ vairuotoja, tačiau ji išleista gydytis namo.

Policijos teigimu, visi vairuotojai buvo blaivūs.


„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Marijampolėje“ vaizdo įrašas


Šiame straipsnyje: avarijaavarija Marijampolėjeavarija LTkaktomušasusidūrė automobiliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Eismo dalyvis.

Eismo dalyvis.  portretas
Medikai daro. Toliau praleidineja sergančius į kelią. Nepagalvoja, kad ir pats gali pakliūti jam po ratais. Sergančiam ir stipriai senyvo amžiaus žmoguj už vairo ne vieta. P. S. Čia tik mano nuomonė.

O

O portretas
Kur trečiasis automobilis?

Vale

Vale portretas
Marijampoleje gana siaurokos gatves,priguldyta "policininku",bet laksto ksip nuo lenciugo atitrukr.Neimanoma eiti per pereja.Baisu.Zmogus uzmustas pries naujuosius.Isviso Lietuvoje uzmusti zmogu ar sunkisi suzaloti gslima bet kads ir bet kur.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių