Po skaudžios motociklo ir „Toyotos“ avarijos – liudininkų paieškos

  • Teksto dydis:

Alytaus policija vykdo ikiteisminį tyrimą dėl motociklo ir lengvojo automobilio avarijos. Aiškinantis aplinkybes prašoma visuomenės pagalbos.

Liepos 9 d. apie 8 val. Alytuje, Verslo ir Naujosios gatvių sankryžoje, 27-erių metų moters vairuojamas automobilis „Toyota Corolla Verso“, sukdamas į kairę pusę, nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio motociklo „Kawasaki“, kurį vairavo 46-erių metų vyras ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas, jis dėl patirtų sužalojimų paguldytas į Alytaus ligoninę.

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad priešais automobilį „Toyota Corolla Verso“ važiavo krovininis automobilis, kurio modelis ir valstybiniai numeriai nėra žinomi. Krovininio automobilio vairuotojas gali turėti reikšmingos informacijos tyrimui.

Krovinio automobilio vairuotoją ir asmenis, mačiusius eismo įvykio aplinkybes ar galinčius suteikti kitos vertingos informacijos, policija prašo pranešti Alytaus apskr. VPK pareigūnams tel.: + 370 700 65724, el. p. saulius.rekisas@policija.lt arba bendruoju pagalbos tel. 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
Tik gretis kaltas, parodykit motociklininka vaziuojant 50km mieste?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių