Po pamokų paliktas septynmetis iššoko pro langą: vaikas vos išgyveno, bet kaltų nėra

  • Teksto dydis:

Po pamokų paliktas septynmetis iššoko iš trečio aukšto. Berniukas dvi savaites gulėjo ligoninėje, bet kaltų nėra.

Kaip praneša LNK, Nojus pateko į reanimaciją ir 10 dienų praleido ligoninėje.

„Diagnozavo smegenų sutrenkimą, nubrozdinimus, buvo ir dešinysis plautis patinęs, ir kepenys patinusios, ir dubens kaulas skilęs“, – kalbėjo berniuko mama Daiva.

Išgyvenusį septynmetį ir tėvai, ir medikai vadina laimės kūdikiu. Traumas berniukas patyrė kai krito pro langą iš mokykloje trečiame aukšte esančios klasės.

„Vaikas ir daktarams, ir sesutėms, kai vežė, sakė, kad iškrito pro langą. Mokytoja jį užrakino, nes buvo negeras. O jis paniškai bijo vienas būti kambaryje“, – kalbėjo septynmečio mama.

Kas nutiko, šeima sužinojo tik po to, kai sūnų po pamokų atvežė klasės draugo tėvas. Jis berniuką rado gulintį po mokyklos langais, laimei, ne ant grindinio, o ant žolyno.

Kai namuose berniukui pasidarė blogai, artimieji jį išvežė į Klaipėdos Vaikų ligoninę.

Daugiau žiūrėkite vaizdo įraše:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

gh

gh portretas
is kur tiek zemo intelekto zmoniu gyvenanciu pasaku salyje ? Taip taip, su vaiku graziai sneketi, naudoti metodus, vesti pas psichologa.. Aha, pacius jus pasodinti i klase su tokiais ir ziuretume kiek istvertumet

Mino

Mino portretas
Niekada nebūna kaltas vienas - moneta visuomet turi dvi puses. Mokytoja kalta dėl laisvės suvaržymo, šitaip nederėjo elgtis. Bet dėl to kad vaikas iššoko per langa - čia jau tėvelių auklėjimas, o tiksliau auklėjimo trūkumas. Visų pirma leidžia per TV ir PC žiūrėt visolias nesamones ir žaist žaidimus, kad paskui vaikas tikrovės nuo realybės neskiria (nenistebčiau jei vaikis pasijuto supermenu, kapitonu amerika ar kažkas pan.), o antra - išlepina ir nemoko nei pagarbos suaugusiems, nei atsakomybės. Va taip ir gaunasi kad visuomenė puva iš abiejų pusių.

Kazin, ar mokykla turi spec pedagoga,

Kazin, ar mokykla turi spec pedagoga,  portretas
Ir psichologa? Reikejo mokytojai nuvesti vaika pas juos su uzduotimis, kurias turejo padaryti pamoku metu. O cia galvojo, kad isaukles vaika... kiekvienas turi dirbti savo darba.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių