Daugiau detalių: po kraupios avarijos užvirtus medžiui našlaičiais liko penki vaikai

  • Teksto dydis:

Važiuojant iš Vilkaviškio į Marijampolę, ketvirtadienį popiet įvyko tragiška nelaimė – nulūžęs didelis medis užgriuvo ant važiuojančios mašinos. Vietoje iškart žuvo du mašinoje buvę žmonės, našlaičiais liko penki jų vaikai, praneša LNK.

Lengvuoju automobiliu „Ford Galaxy“ važiavo šeima. Priekyje sėdėjo vyras su žmona, gale – dvidešimtmetis. Spėjama, kad žuvusiosios brolis. Jis sunkiai sužalotas, išvežtas į ligoninę, dabar yra reanimacijoje.

„Žuvusiam vyrui yra apie 40 metų, moteriai – 35 metai. Spėjame, kad tai gali būti vienos šeimos vyras ir žmona. Trečio asmens būklė yra sunki, jis šiuo metu reanimacijoje, komos būsenoje. Manome, kad būklė tikrai yra labai sunki“, – sakė Marijampolės policijos atstovė Ieva Šlivinskienė.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

Gelbėtojai, norėdami pasiekti prispaustus žmones, specialiais prietaisais turėjo karpyti mašiną. Virstantis medis kuriam laikui buvo užblokavęs visą kelią. Kad šiame kelyje gali būti pavojinga, policija prieš nelaimę buvo gavusi mažiausiai tris pranešimus.

„Dienos eigoje gavome net kelis pranešimus dėl išvirtusių būtent šiame kelyje medžių, taip pat didesnių nulaužtų šakų. Tokių pranešimų dėl pavojaus eismo saugumui tikrai buvo gauta, bet šis, taip skaudžiai pasibaigęs, buvo vienintelis“, – teigė I. Šlivinskienė.

Stop kadras

Suvalkijoje fiksuotas didžiausias vėjas, gūsiai siekė iki 25 m/s. Vairuotojai sakė, kad vėjas toks, jog reikia stipriau laikyti vairą, kad nenuneštų automobilio į šalikelę.

Iki sekmadienio laukia neramios dienos, nes į Europą atslenka audra Dudlis. Prognozuojama, kad būtent Marijampolės ir Vilkaviškio rajonuose orai bus neramiausi ir kels pavojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To Dar trūksta antivakserių verdikto :

To Dar trūksta antivakserių verdikto : portretas
Pats matomai šalnu esi gaves tokius vejus rašinedamas. Miškus kerta masiškai o supuvusiu medziu prie keliu nera kam nupjauti.Tik pas mus tam ubagyne tokie dalykai vygsta.

Jurga

Jurga portretas
Kas šitiems vaikams padės materialiai? Kai Palangoj apsivertus automobiliui, pelkėje nuskendo vyras ir žmona, našlaičiais liko du vaikai...buvo peašoma padėt finansiškai, o čia, net penki vaikai.

Dar trūksta antivakserių verdikto :

Dar trūksta antivakserių verdikto : portretas
Tai įvyko dėl skiepų !....
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių