Paaiškėjo daugiau detalių apie tragediją: 8-tokė mirė ligoninėje, medikų atžvilgiu pradėtas tyrimas

  • Teksto dydis:

Paaiškėjo daugiau detalių apie Vilkaviškio rajone mirusią aštuntokę.

Kaip portalo kauno.diena.lt žurnalistams pirmadienį sakė Marijampolės apskrities policijos atstovė Ieva Rinkevičiūtė, vasario 27 d. pareigūnai sulaukė moters prašymo pradėti ikiteisminį tyrimą dėl medikų galimai netinkamai atliktų tarnybinių pareigų.

„Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas. Kol kas visos įvykio aplinkybės aiškinamos. Pirminiai turimi duomenys tikslinami ir intensyviai atliekami visi ikiteisminio tyrimo proceso veiksmai“, – teigė ji.

Pasak I. Rinkevičiūtės, į pareigūnus besikreipusią moterį ir mirusią mergaitę sieja artimas ryšys. Aštuntokės mirtis konstatuota ligoninėje. Kokia gydymo įstaiga tai yra, pareigūnai kol kas atskleisti negali.

„Dėl visų ikiteisminio tyrimo duomenų informacija derinama su prokuratūra. Leidimo komentuoti plačiau kol kas neturime. Kai tik galėsime, pateiksime detalesnę informaciją“, – kalbėjo Marijampolės apskrities policijos atstovė.

Primename, kad sukrečianti informacija apie vasario 20-osios įvykį pradėjo plisti feisbuke.

„Ši netektis prislėgė ir nuliūdino visą mokyklos bendruomenę – mokinius, jų tėvus, mokytojus. Giliai užjaučiame šeimą ir jos draugus“, – socialiniame tinkle rašė mokyklos direktorė.

Paskelbtame įraše ji priminė, kad ugdymo įstaigos tinklalapyje yra skelbiama informacija apie nemokamus psichologinės pagalbos telefonus ir kitas artimiausias paramos tarnybas į kurias galima kreiptis dėl kilusių išgyvenimų.

„Tikime, kad visi kartu palaipsniui išgyvensime šią skaudžią netektį, o gyvenimas mokykloje vėl tekės įprasta vaga“, – vylėsi mokyklos vadovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tuščias

Tuščias portretas
straipsnis. NIEKO naujo, nors rašo- ,,Paaiškėjo daugiau detalių''. KLOUNAI.

che

che portretas
toliau bus tik blogiau

Erelis

Erelis portretas
Neduokite miršti vaikams!
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių