Žmona pranešė širdį veriančią žinią: užsienyje dingęs vilkiko vairuotojas rastas negyvas

Portalas sekmadienį skelbė, kad Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) ieško dingusio krovininio automobilio ir 46-erių jo vairuotojo Raimundo. Vyro žmona Jurgita Bakūnienė pirmadienį portalui pranešė skaudžią žinią: „Vyras rastas negyvas.“

„Vakar apie 17 val. Lietuvos laiku jo kūnas rastas vienoje iš stovėjimo aikštelių, krovininio automobilio kabinoje. Jis rastas pačioje Olandijos pradžioje, netoli tos vietos, kur turėjo išsikrauti“, – moteris teigė, kad pati važiuos į šią šalį, nes nori pamatyti vyro kūną. Anot žmonos, jo kūnas buvo rastas po kelių dienų.

„Vakar naktį bendravau ir su policijos pareigūnais, tai sakė, kad ten karšta, o rastas vaizdas – baisus. Jį pavyko atpažinti tik iš tatuiruotės ir vestuvinio žiedo“, – sakė moteris. Ji bendravo su Olandijos policijos pareigūnais.

Jį pavyko atpažinti tik iš tatuiruotės ir vestuvinio žiedo.

Pašnekovė teigė, kad ji maždaug žinojo vietą, kur jos vyras turėjo stovėti. „Nežinau, ar Olandijoje gyvenantys lietuviai ar Vokietijoje gyvenantys lietuviai važiavo motociklu tuo maršrutu. Žmonės ir rado. Tėvas su sūnumi rado vilkiką, beldė, beldė, niekas neatidarė durų. Kvietė ir vardu, niekas neatidarė. Jie iškvietė policiją ir pareigūnai atvyko labai operatyviai – maždaug po 15 minučių. Sakė, kad aptvėrė aikštelę, niekam neleido filmuoti, išdaužė stiklą ir rado gulintį“, – pasakojo moteris.

Apie nelaimę J. Bakūnienė pranešė ir Lietuvos policijai. „Buvau parašiusi pareiškimą, buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Alytaus policijos pareigūnai pasikvietė parašyti pareiškimą, kad būtų nutrauktas tyrimas“, – teigė ji.

Raimundas/Asmeninio archyvo nuotr.

Anot pašnekovės, Olandijos policijos pareigūnai teigė, kad mirtis nėra smurtinė. „Sustojo širdis. Birželio 4 dieną jam suėjo 46-eri“, – su ašaromis pasakojo moteris.

Vyro kūną ji žada parsigabenti iš savo ir draugų lėšų, tačiau neatmestų ir geraširdžių žmonių pagalbos. „Visos santaupos, viskas, buvo pas jį kortelėje. PIN kodų nežinojau. Šiai dienai turiu tūkstantį eurų. Nenoriu iš žmonių pasipelnyti, bet tokia situacija...kažkaip, – sunkiai žodžius rinko J. Bakūnienė. – Birželio 8-ąją buvo du metai, kai susituokę, prieš tai dar kelis metus gyvenome. Prieš du metus buvau baltai pasipuošusi, dabar – juodai. Žmogus tikrai buvo be galo nuoširdus, labai geras. Prieš tai buvau išsiskyrusi, keturis vaikus auginu, ir tuos vaikus jis mylėjo kaip savo. “

Alytaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Kristina Janulevičienė teigė, kad oficialiai vyro mirties fakto patvirtini negali, tačiau teigė, kad iš žmonos apibūdinimų veikiausiai yra rastas jos vyras.

„Oficialiai tokių duomenų patvirtinti negaliu, tačiau mums ši informacija yra žinoma ir pagal žmonos apibūdinimus, jos pasakojimą, kaip turėtų atrodyti jos vyras, turėtų būti tas asmuo, apie kurį mes kalbame. Tačiau iš tarptautinės ryšių tarnybos oficialaus patvirtinimo neturime. Kaip ir aišku, kad tai turėtų būti tas asmuo, tačiau oficialaus atsakymo neturime. Kai atsitinka tokios nelaimės, ir neturime oficialių duomenų, tai labai sunku ir komentuoti ar pranešti tokią naujieną“, – teigė policijos atstovė.

Vyro kūnas, anot policijos atstovės, buvo rastas Olandijoje. „Su vyru bendravusi moteris jau po kelių valandų nebegalėjo prisiskambinti, jis dingo kaip į vandenį. Tai yra skaudi nelaimė, juolab, kad tai yra jauno amžiaus vyras“, – sakė K. Janulevičienė. Anot jos, vyras buvo iš Alytaus.

Sekmadienį buvo skelbta, kad nuo birželio 9 d. vakaro moteris negalėjo susisiekti su sutuoktiniu, kuris dirba krovininio automobilio vairuotoju.

Jis iš Lietuvos išvyko birželio 2-ąją. Sutuoktiniai nuolat bendravo telefonu.

Vyras birželio 9-ąją kroviniu automobiliu išvažiavo iš Vokietijos į Olandiją, tačiau krovinio nepristatė. Vyro telefonas išjungtas. Buvo paskelbta asmens ir sunkvežimio paieška.

Sunkią akimirką norintys pagelbėti J. Bakūnienei gali tai padaryti šiais rekvizitais:

Gavėjas: Jurgita Bakūnienė

Banko sąsk.: LT647044000897610468



NAUJAUSI KOMENTARAI

....

....  portretas
Pažystu Jurgita asmeniškai ne vienerius metus, ir tikrai galiu pasakyti kad yra sąžininga moteris. Galbūt pamiršo paminėti Raimundo vaikučius, bet tikrai nemanau kad ji juos pamirš. Ir tikrai nemanau kad nori pasipelnyti. Juolab žinau kiek įdėjo pastangų, ir dėl jo dukros ir sūnaus bendravimo. Žmonės pagalvokite prieš komentuodami ar tikrai viską žinote kaip yra. O Jurgitai tik didžiausia pagarba. Ir stiprybės jei atsilaikyti prieš tokius skaudinancius komentarus.

Vejas

Vejas portretas
Nu tikrai "geri" draugai, jau nors nerasinekite nesąmonių. Pikti, koks jūsų reikalas jūs su juo gyvenote, jūs žinojote kaip viskas yra. Tokie jus ir draugai, net nesivadinkite tokiais.

Kaunas

Kaunas  portretas
Puikiai pažinojau juos abu. Na o jūs draugai geriau patylekit, nes tik patys visur ieskot pasipelninimo. Ir dar draugais vadino tęs.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių