Kelyje link Garliavos paralyžiuotas eismas – „Kautros“ autobusas nuvažiavo į griovį

  • Teksto dydis:

Trečiadienio rytą Prienų rajone įvyko eismo nelaimė. Jos metu autobusas užtvėrė kelią.

Alytaus policijos komunikacijos specialistė Kristina Janulevičienė portalą kauno.diena.lt informavo, kad pranešimas apie eismo nelaimę Prienų rajone, Veiverių seniūnijoje gautas 9.17 val.

Policijos duomenimis, „Kautros“ autobuso vairuotojas pats paskambino pareigūnams ir informavo, kad transporto priemonė įvažiavo į griovį. 

Ar autobuse buvo keleivių, policijos atstovė atsakyti negalėjo. Tačiau, laimė, per avariją niekas nenukentėjo.

Į nelaimės vietą išsiųsti pareigūnai padeda reguliuoti eismą, kadangi autobusas užtvėrė visą kelią.

Esant galimybei kol kas rinkitės kitą maršrutą.

Su portalu susisiekęs „Kautros“ atstovas Mindaugas Sakalauskas teigė, kad vairuotojas, bandydamas apsisukti, tokiame siaurame kelyje neišvengė klaidos ir užklimpo.

„Tiesiog įvyko žmogiška klaida. Mūsų žiniomis, nei vienas keleivis nenukentėjo. Atsiprašome visų eismo dalyvių už sukeltus nepatogumus“, – teigė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

     portretas
alvydas matyt komentatorei ,ar komentatores tik savo dzipus vairouja tai pilnas miestas debilu

Sawas

Sawas portretas
Ce ne vairuotojai ne kelkrastisslidus tiesiog kelininkai kalti kai nebuvo eksfalto tai y savaite karta utikas griovi budavo kai iseksfaltavo pamirso kelio zenkla papilvis pastatyt tai dabar visi arba pralekia arba per anksti uzsuka tamsoj atrodo kad y papilvy o pasirodo y miska o apsisukti ten sunku ypac autobusui nes po 7,15 jis jau buvo tam griovy o dar labai tamsu tokiu laiku ten pastoviai visi pralekia nes kelio zenklas tik salutiny kelia zymi o ju ten nevienas

Tomas

Tomas portretas
Viskas daug paprasčiau - autobusas užvažiavo ant per minkšto kelkraščio ir tiesiog ėmė klimpti. Kuo labiau malėsi tuo labiau įklimpo.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių