Kai svarbi kiekviena minutė: žaibiškai sureagavę pareigūnai išgelbėjo nusižudyti bandžiusią merginą

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai, sulaukę nerimą keliančio pranešimo, išskubėjo į vieną Jonavos daugiabutį, kuriame rado jauną merginą, ketinusią nusižudyti.. Žaibiškos pareigūnų reakcijos dėka, mergina buvo išgelbėta.

Birželio 3 dieną apie 11 val. atsiliepę į nepažįstamosios pagalbos prašymą, Kauno apskr. VPK Jonavos rajono policijos komisariato vyresnieji tyrėjai A. Korolkovas ir J. Pašvenskienė išvyko į vieną Jonavos daugiabutį, kuriame pastebėjo nusižudyti bandžiusią merginą.

Suprasdami, kad kiekvienas neatsargus žingsnis ar žodis, gali baigtis jauno žmogaus mirtimi pareigūnai privalėjo greitai spręsti, kaip išgelbėti merginą ir numatyti savo veiksmų seką. J. Pašvenskienė iškvietė pastiprinimą bei kitas specialiąsias tarnybas – medikus ir Valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnus, tuo tarpu A. Korolkovas bandė užmegzti pokalbį su mergina. Jis sureagavo žaibiškai ir suėmęs ją už rankos, patraukė į savo glėbį.

Bet koks tavo žingsnis gali lemti kito žmogaus gyvenimą – tai labai didelė atsakomybė.

Daugiau kaip 20 metų policijos pareigūnu dirbantis A. Korolkovas teigia, kad panašių situacijų per visą tarnybos laiką yra pasitaikę, tačiau toks atvejis – pirmas. Pareigūno teigimu, atsidūrus tokioje situacijoje, sunkiausia – nežinia, juk bet kurią sekundę situacija gali pakrypti netikėta linkme: „Bet koks tavo žingsnis gali lemti kito žmogaus gyvenimą – tai labai didelė atsakomybė“.

Išgelbėtą merginą pareigūnai perdavė į rūpestingas medikų rankas.


Šiame straipsnyje: musižudyti bandžiusi merginapareigūnaispecialiosios tarnybospagalbos telJonavos rajonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

na na

na na portretas
jei norėčiau,padaryčiau. kas čia per bandymai nepavykę.

baisu kas darosi

baisu kas darosi portretas
kai žmonės nežino, kam jiems Gyvenimas duotas.

turbut

turbut portretas
tevai nike kedu nenupirko
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių