Avariją sukėlė telefonu naudojęsis vairuotojas: automobilis išlėkė į kitą juostą

Praėjusią parą, antradienį, pirminiais duomenimis, eismo įvykiuose buvo sužeisti šeši žmonės, tarp jų – pėsčiasis.

Užregistruoti penki įvykiai, iš jų keturi – transporto priemonių susidūrimai.

Esant šlapiai kelio dangai įvyko dvi nelaimės. Pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, Kaune registruoti du įvykiai, Vilniuje – vienas.

Per parą policijos pareigūnai, pirminiais duomenimis, užregistravo 55 eismo įvykius.

Ryte, prieš aštuntą, lyjant, Kaune, Šančiuose, A. Juozapavičiaus prospekte, 52 metų moteris, vairuodama automobilį „VW Polo“ ir važiuodama antrąja eismo juosta tiesiai, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje kliudė iš dešinės ėjusį pėsčiąjį. Nukentėjo ir į ligoninę buvo nuvežtas 23 metų vaikinas.

Prieš vidurdienį, Kaune, Pramonės ir Taikos prospektų žiedinėje sankryžoje, 19 metų vaikinas automobiliu „Audi A4“ važiavo pirmąja eismo juosta (žiedine sankryža aplink), kai kelio ženklai nurodo išvažiuoti iš žiedinės sankryžos, ir kliudė antrojoje juostoje iš sankryžos išvažiuojantį motociklą „Honda NSS 250“. Susidūrimo metu nukentėjo motociklą vairavęs 67 metų vyras, jis greitosios medicinos pagalbos automobiliu pristatytas į ligoninę. „Audi“ vairuotojui, neturinčiam dvejų metų vairavimo stažo, nustatytas 0,12 promilės neblaivumas.

Apie pusę keturių po pietų, esant dėl lietaus šlapiai kelio dangai, Vilkaviškio rajone, Pilviškių miestelyje, į priekyje važiavusį ir į šalutinį kelią sukusį krovininį automobilį „Iveco“, vairuojamą 48 metų vyro, atsitrenkė automobilis „Audi A6 Avant“. Nukentėjo šio automobilio 19 metų vairuotoja ir 18 metų keleivė.

Pavakarę, apie pusę šešių, Klaipėdos rajone, Pagerdaujo kaime, automobilį „Opel Zafira“ vairuodamas 59 metų vyras, pirminiais duomenimis, naudojosi mobiliojo ryšio priemone, nepastebėjo priekyje stabdžiusio automobilio „Škoda Fabia“ ir atsitrenkė į jo galą. Šis automobilis įvažiavo į priešingą eismo juostą, kur susidūrė su 21 metų vaikino vairuojamu „Audi A6“. Per eismo įvykį nukentėjo „Škodos“ 60 metų vairuotojas, jis nuvežtas į ligoninę.

Iš ligoninės gautas pranešimas, kad pavakarę į gydytojus kreipėsi 35 metų moteris, kuri nurodė dalyvavusi eismo įvykyje kaip vairuotoja po vidurdienio Vilniuje, Vikingų gatvėje. Įvykio vietoje buvo užpildyta eismo įvykio deklaracija. Ligoninėje moteriai suteikta būtinoji pagalba. Eismo įvykio aplinkybės tiriamos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių