K.Kemzūra: Hjustone keisime treniruočių pobūdį

Ankstyvą trečiadienio rytą Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė išvyks į JAV, kur tęs pasiruošimą atrankos turnyrui į Londono olimpines žaidynes.

Antradienį Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris vadovavo paskutinei komandos treniruotei Lietuvoje. Vilniuje, Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijoje vykusioje treniruotėje jau dalyvavo ir iš Madrido grįžęs Martynas Pocius. Iš Sienos parvykęs Jonas Mačiulis treniruotę stebėjo nuo suoliuko.

Ne visi kandidatai į rinktinę yra visiškai sveiki. „Susirinkome po laisvos dienos. Turime šiokių tokių problemėlių. Š.Jasikevičiui alergizuotos akys, S.Jasaičiui skauda kelį – jam kelio uždegimas“, – pasakojo K.Kemzūra.

Lietuviai kol kas pasirengimo ciklo metu patyrė du pralaimėjimus draugiškų rungtynių metu. Treneris neslėpė, kad jo nenudžiugino toks rezultatas. „Nuotaikos nėra pakilios. Nesužaidėme taip, kaip galėjome sužaisti. Šiandien susirinkę žiūrėjome vaizdo įrašą, aiškinomės klaidas ir stengėmės jas taisyti aikštelėje. Įvedėme šiek tiek pataisymų savo puolime“, – kalbėjo K.Kemzūra.

Treneris  atkreipė dėmesį į tai, kad krepšininkai iki šiol daugiau dirbo fizinio pasirengimo treniruotėse. „Laiko liko nedaug, reikia kiekvieną treniruotę stengtis išnaudoti maksimaliai. Reikia suprasti, kad per praėjusias savaites vyrai pavargo. Hjustone jų organizmams reikės adaptuotis, todėl planuojame šiek tiek kitokio pobūdžio treniruotes“, – sakė jis.

Jungtynėse Amerikos valstijose Lietuvos rinktinė sužais dvejas rungtynes su Didžiosios Britanijos ir vienerias – su Rusijos rinktine. JAV prie rinktinės prisijungs Rimantas Kaukėnas, o po trejų draugiškų rungtynių paaiškės galutinis rinktinės dvyliktukas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių