D. Motiejūnas artėjančią vasarą atvyks į rinktinės stovyklą

Donatas Motiejūnas artėjančią vasarą prisijungs prie Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės. Pernai neatvykęs į treniruočių stovyklą, šiemet Lietuvos krepšinio talentas ketina kovoti dėl vietos dvyliktuke.

Tokį pažadą jis davė LKF vykdančiajam direktoriui Pauliui Motiejūnui, praėjusį savaitgalį aplankiusį Motiejūną Hjustone.

„Jis bus rinktinėje ir jokių kitokių minčių dėl to nekyla, – sakė P.Motiejūnas. – Aš pasakiau, kad jis laukiamas, kad norime, kad būtų, o jis pats sakė, kad tikrai bus.“

Pasikalbėti su D.Motiejūnu LKF vadovai norėjo dar gruodį, kai kartu su Arvydu Saboniu ir Jonu Kazlausku vyko į Torontą, kuriame „Raptors“ susitiko su „Rockets“. Tačiau likus kelioms dienoms prieš rungtynes Motiejūnas  buvo išsiųstas į NBDL ir į Torontą neatvyko.

Šįkart į Ameriką skrido vienas P.Motiejūnas, kadangi Kazlauskas iki sezono pabaigos dirbs Kinijoje.

Vienas LKF vadovų Hjustone ne tik kalbėjosi su D.Motiejūnu, tačiau ir pamatė, kokias sąlygas jam suteikia klubas. P.Motiejūnas susidarė nuomonę, kad lietuviui „Rockets“ piešiama šviesi ateitis.

„Pats Donatas daug dirba, stengiasi ir laukia savojo šanso. Tai mato ir klubo vadovai, kurie į Donatą žiūri kaip į ilgalaikį projektą. Tai, kad Donatas yra siunčiamas į NBDL lygą, yra normali proceso dalis. Donatui tereikia kantriai dirbti ir jis tai daro“, – pasakojo P.Motiejūnas.

Už Atlanto LKF vykdantysis direktorius sėmėsi minčių, kaip sukurti įspūdingą krepšinio šventę. NBA Visų žvaigždžių savaitgalis yra viena didžiausių krepšinio fiestų pasaulyje ir po pernai Orlande vykusios šventės kilo idėja kažką panašaus surengti Lietuvoje.

Todėl šiemet LKF į Alytų sukvies pagrindinių šalies lygų atstovus, kur surengs pirmąjį tokio pobūdžio renginį.

„Kviesime abiejų moterų lygų atstovus, NKL, RKL žaidėjus. Bandome apjungti kuo daugiau lygų ir padaryti krepšinio šventę. Vyks ne tik varžybos, estafetės, bet dėmesio skirsime ir socialiniams projektams“, – pasakojo P.Motiejūnas.

Šventė Alytuje vyks kovo 16 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vanga

vanga portretas
Kokia laime musu kaime!!!!!!!!!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių